Home Celebs Celeb News Halsey: ‘Als je nog één keer G-Eazy roept, laat ik je uit...

Halsey: ‘Als je nog één keer G-Eazy roept, laat ik je uit de club zetten’

De 'Graveyard'-zangeres beet van zich af wanneer ze respectloos werd behandeld tijdens haar show. You go girl!

Halsey
© Photo News

Dat Halsey een badass chick is, weten we al langer. Dat heeft de ‘Graveyard’-zangeres nog maar eens bewezen tijdens een recent optreden. Tijdens haar show moest ze namelijk van zich afbijten wanneer iemand uit het publiek de naam van haar ex bleef roepen. Halsey was not amused.

Relaties en breuken zijn zo al pijnlijk genoeg. Als je een celeb bent wiens leven constant wordt gevolgd door de hele wereld, is dat nog veel moeilijker. En dat heeft ook Halsey aan de levende lijve ondervonden. Onlangs moest ze haar concert even onderbreken om iemand op zijn/haar plek te zetten. Het hele gebeuren werd vastgelegd op camera.

Respectloos

In de beelden horen we hoe iemand uit het publiek G-Eazy, de naam van Halseys ex, roept tijdens haar show. En dat is duidelijk niet de eerste keer, want wanneer de ‘Graveyard‘-zangeres er genoeg van heeft, stopt ze in het midden van haar optreden en roept Halsey dat als hij/zij nog één keer roept ze hem/haar uit de club gaat zetten. Daarna stormt ze naar de plek waar de persoon in kwestie ongeveer staat en gaat ze verder als volgt: ‘Ik gooi je eruit, probeer je me uit te dagen? Wil je uit het publiek gehaald worden? Wie is het? Ben jij het? Wie zei G-Eazy? Want ik gooi je eruit. Je gaat me niet zo respectloos behandelen tijdens mijn eigen show.’ Daarna loopt ze als een badass terug naar de voorkant van het podium. Go girl!

Na het voorval schreef Halsey het volgende op Instagram Stories: ‘Laat nooit iemand jou het gevoel geven dat je gek of losgeslagen bent omdat je een vrouw bent die voor zichzelf opkomt. Tolereer geen respectloos gedrag omdat je “vriendelijk” moet zijn. Love u.’

Yungblud en Evan Peters

Halsey en de Amerikaanse rapper G-Eazy vormden een jaar een koppel, maar zetten in juli 2018 een punt achter hun relatie. Nog geen maand daarna werden de twee celebs opnieuw samen gespot, maar gaven het in oktober 2018 alweer op. Dit keer bleef de breuk definitief. Enkele maanden daarna was de zangeres even samen met de Britse rockster Yungblud, maar ook die relatie liep op de klippen. Nu vormt ze een koppel met ‘X-Men’-acteur Evan Peters. Voor zijn verjaardag postte ze onderstaande foto met lieve caption. Cute!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.