Home Celebs Celeb News OH NO: zangeres Halsey en rapper G-Eazy zijn niet langer een koppel

OH NO: zangeres Halsey en rapper G-Eazy zijn niet langer een koppel

De twee artiesten waren al een jaar een koppel en brachten vorig jaar nog samen de hit 'Him & I' uit.

halsey
Isopix

Halsey (23) en rapper G-Eazy (29) gaan voortaan elk hun eigen weg. Dat heeft de zangeres gisteren aangekondigd in een post op haar Instagram Stories. De twee artiesten waren al een jaar een koppel en brachten vorig jaar nog samen de hit ‘Him & I’ uit.

‘Ik houd dit soort zaken normaal gezien liever privé, maar gezien ons publieke imago voel ik me genoodzaakt om mijn fans op de hoogte te brengen. G-Eazy en ik nemen even een pauze‘, luidde het op het Instagramaccount van Halsey, artiestennaam van de 23-jarige Ashley Nicolette Frangipane.

Halsey laat wel weten dat ze zich even wil gaan focussen op andere zaken. ‘Ik kijk ernaar uit om de komende periode te benutten voor mezelf, mijn kunst en mijn carrière en de rest van mijn tour. Ik wens hem het beste toe. Bedankt om onze privacy te respecteren.’

Drugs en agressie

In mei werd Gerald Earl Gillum, aka G-Eazy, gearresteerd na een optreden in een club in Stockholm, omwille van fysiek geweld en drugsbezit. Daar zou een fan zonder toestemming foto’s hebben gemaakt van de 29-jarige rapper, waarna die agressief werd en naar verluidt iemand van de security in het gezicht sloeg.

Tijdens de arrestatie vond de politie vervolgens ook cocaïne in de zakken van Gillum. Videobeelden van die avonden toonden aan dat Halsey bij hem was tijdens die arrestatie.

halsey

Het is niet duidelijk of de breuk tussen de twee een gezamenlijke beslissing was en of het losbandige gedrag van de rapper al dan niet een aanleiding is geweest.

Of het effectief om een tijdelijke breuk gaat, zoals Halsey in haar statement op Instagram Stories zegt, valt nog af te wachten. Het bijschrift bij onderstaande foto – ‘Kiss your ass goodbye’ – doet vermoeden dat G-Eazy geen tweede kans hoeft te verwachten.

kiss my dog on the forehead and then kiss ur ass goodbye ✅

A post shared by halsey (@iamhalsey) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Tekst: Charlotte De Loose

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.