Home Celebs Celeb News ZIEN: Harry Styles vertelt in interview meer over de beroving op Valentijnsdag

ZIEN: Harry Styles vertelt in interview meer over de beroving op Valentijnsdag

'Dat komt ervan als je single bent tegenwoordig. Ik had andere plannen moeten maken.'

harry styles
© GETTY

We waren allemaal geschrokken toen we hoorden dat Harry Styles beroofd werd op Valentijnsdag. Nu vertelde de ‘Lights Up’-zanger tijdens een interview iets meer over het enge voorval. En het klinkt alsof hij héél veel geluk heeft gehad!

Op 14 februari vertrok Harry Styles van bij een vriend, maar onderweg naar huis werd hij overvallen door enkele mannen. Het verschrikkelijke voorval werd opgepikt door verschillende media, maar Harry zelf reageerde er nog niet op. Tot nu. De ex-One Directioner was onlangs te gast bij ‘The Howard Stern Show‘, waar hij tot in detail vertelde wat er nu precies is gebeurd. ‘Het was op Valentijnsdag. Dat komt ervan als je single bent tegenwoordig. Ik had andere plannen moeten maken’, grapt Harry.

Blijkbaar liep Harry Styles naar huis en kwam hij onderweg enkele jongens tegens die hun kap ophadden en hun gezicht bedekten. ‘Ik dacht “dat is raar”. Ik zette mijn muziek uit en wandelde verder. Ik bleef me omdraaien en zag dat de jongens de straat overstaken. Toen ik schuifelende voeten achter mij hoorde die mij probeerde in te halen, stak ik de straat over en zij deden hetzelfde.’ Dat deden ze nog eens en dan begonnen ze tegen Harry te praten. ‘Er was niemand in de buurt. Hij vroeg of ik wiet rookte. Wanneer ik nee zei, vroeg hij of ik er wilde en ik dacht “nee”. Dan vroeg hij wat ik bij mij had en ze gingen allemaal rond mij staan.’

Harry legt ook uit hoe het nieuws in de media is gekomen en waar zij een fout maakten. ‘Waar ik achteraf een beetje kwaad om was, was het feit dat ik een klacht indiende bij de politie waardoor het voorval bij de pers is terechtgekomen en zij schreven dat er maar één kerel was. Dus ik wil even ophelderen dat het om meer dan één man ging.’

Telefoon ontgrendelen

Daarna gaat hij verder. ‘Dus hij vroeg wat ik bij me had en ik zei “ik heb niets”. Maar dan hadden ze zoiets van “stop met rotzooien”, dus ik zei dat ik wat cash bij me had. Ik haalde dat uit en hij pakte het af.’ Maar wanneer de overvallers naar zijn telefoon vroegen en ook om die te ontgrendelen, kon Harry dat onmogelijk doen. Wat we begrijpen, want hoeveel gevoelige informatie is niet te vinden op iemands smartphone? Zeker op die van een wereldberoemde celeb!

‘Ik dacht “dit is heel vervelend, maar ik zal ‘m wissen en dan wel een nieuwe kopen”. Het was het niet waard om over te vechten, maar dan vroeg die kerel om hem te ontgrendelen terwijl de andere zijn T-shirt omhoog trok om te tonen dat hij een mes in zijn broek had zitten. Dus ik zei “kijk, ik kan het niet, ik kan mijn gsm niet ontgrendelen”.’ Helaas wilden de overvallers niet luisteren en gaven ze Harry 10 seconden om het wél te doen. Gelukkig kwamen net op dat moment twee auto’s aangereden en maakte de zanger van die afleiding gebruik. ‘Ik zag mijn kans en begon te lopen‘, aldus de zanger. Gelukkig werd hij niet meer achtervolgd en kwam hij ervan af met wat geld minder op zak en vooral schrik.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.