Home Celebs Celeb News Harry Styles’ concert opnieuw uitgesteld vanwege de coronacrisis

Harry Styles’ concert opnieuw uitgesteld vanwege de coronacrisis

'Ik kan niet wachten om jullie allemaal te zien van zodra het veilig is.'

Harry Styles concert
© Getty

Terwijl Harry Styles met zijn ‘Love On Tour’ oorspronkelijk op 25 mei 2020 in het Antwerps Sportpaleis zou staan, werd zijn Belgische concert verplaatst naar maart 2021. Nu wordt dat optreden opnieuw uitgesteld vanwege de aanhoudende coronacrisis.

We hebben hoop dat 2021 beter wordt dan het voorbije jaar, maar toch moeten we realistisch blijven en weten dat niet alles vanaf januari meteen back to normal zal zijn. Het was dan ook te verwachten, maar we hebben minder goed nieuws voor de fans van Harry Styles. De ‘Lights Up’-zanger zou met zijn ‘Love On Tour‘ normaal in maart 2021 naar ons land komen, maar die datum wordt nu opnieuw verschoven. Maar niet getreurd, het concert wordt dus voorlopig niet geannuleerd!

Tot nader order

Die aankondiging deden Tele Ticket Service en Live Nation dinsdagavond via hun website en in de mailbox van hun klanten. Volgens de diensten is Harry Styles genoodzaakt om zijn optreden opnieuw te verplaatsen naar een nog te bepalen datum. Daar voegden ze een bericht van Harry Styles aan toe: ‘Ieders gezondheid en veiligheid blijft onze hoogste prioriteit, daarom moet ik helaas mijn Britse en Europese shows die gepland staan voor februari/maart 2021 tot nader order uitstellen. Ik hoop echt dat ik deze shows kan spelen en dat ik jullie volgend jaar zal kunnen vertellen wanneer ze zullen plaatsvinden. Ik kan niet wachten om jullie allemaal te zien van zodra het veilig is. Wees lief voor elkaar.’

Van zodra een nieuwe datum bekend is, worden tickethouders daarvan op de hoogte gebracht via e-mail en lees je het natuurlijk ook hier bij Fashionista!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.