Home Celebs Celeb News LOL: Harry Styles verklapt aan Ellen DeGeneres wat zijn guilty pleasure is

LOL: Harry Styles verklapt aan Ellen DeGeneres wat zijn guilty pleasure is

Die hadden we niet zien aankomen!

harry styles
© Getty

Harry Styles was onlangs te gast bij ‘The Ellen DeGeneres Show’ waar hij het spel Burning Questions speelde en allerlei vragen beantwoordde. Daarbij kwamen heel wat verrassende antwoorden uit de bus, waaronder wat zijn ‘beschamend pleziertje’ is.

Burning Questions‘ gaat als volgt: Ellen DeGeneres stelt een vraag, Harry Styles moet het allereerste antwoord geven dat in hem opkomt en dan op de rode buzzer drukken. De presentatrice start het spel met de vraag boxers of slips? Dat blijkt meteen al een moeilijke te zijn voor de ‘Lights Up‘-zanger, maar hij kiest dan uiteindelijk toch voor slips.

Op de tweede vraag ‘Wat zijn je drie favoriete lichaamsdelen bij een vrouw?’ antwoordt Harry heel tactisch met ‘ogen, glimlach en persoonlijkheid’. De trots is dan ook af te lezen van zijn gezicht na zijn antwoord. Cute! Iemands karakter zouden we nu niet meteen als lichaamsdeel goedkeuren als we Ellen waren, maar iemand als Harry Styles komt daar natuurlijk mee weg.

Work-out op One Direction

In totaal stelt de komedienne nog een vijftiental vragen, waaronder ‘Wat is je guilty pleasure?’. En we moeten toegeven, het antwoord dat Harry geeft, hadden we nooit zien aankomen. Het eerste wat bij hem opkomt, is blijkbaar zijn work-out doen op liedjes van One Direction. Whaaat?! Of dat nu een serieus antwoord is of niet, wij vragen ons maar één ding af: wanneer krijgen we een video te zien waarin hij dat doet?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.