Home Celebs Harry Styles (26) zou aan het daten zijn met actrice Olivia Wilde...

Harry Styles (26) zou aan het daten zijn met actrice Olivia Wilde (36)

Ze werken samen aan de film 'Don't Worry Darling'.

harry styles olivia wilde
© Getty

Terwijl er in 2020 heel wat breuken plaatsvonden, begint 2021 meteen al vol liefde. Harry Styles (26) zou namelijk een koppel vormen met actrice Olivia Wilde (36)!

Harry Styles heeft al met heel wat prachtige bekende vrouwen gedatet. Denk maar aan Kendall Jenner, Taylor Swift, Camille Rowe en meer. Nu zou de ‘Golden’-zanger een nieuwe vriendin aan de haak geslagen hebben. En die is maar liefst tien jaar ouder dan hem.

De gelukkige is niemand minder dan ‘Booksmart’-regisseur Olivia Wilde. Zij en Harry werken samen aan de film ‘Don’t Worry Darling‘. Het duo zou tijdens de opnames dichter naar elkaar toegegroeid zijn. Volgens People werden ze afgelopen weekend hand in hand gespot op een trouwfeest en zouden ze al enkele weken aan het daten zijn.

Dat vertelde een bron. ‘Ze waren dit weekend in Montecito, Californië voor een trouw. Ze waren aanhankelijk in de buurt van hun vrienden, hielden elkaars handen vast en zagen er heel gelukkig uit. Ze zijn al enkele weken aan het daten.’ In november kwam nog aan het licht dat Olivia Wilde na negen jaar uiteen ging met ‘We’re the Millers’-acteur Jason Sudeikis.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Page Six (@pagesix)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.