Home Celebs YAY: Harry Styles dropt eerste teaser van zijn debuutsingle

YAY: Harry Styles dropt eerste teaser van zijn debuutsingle

Harry Styles
Foto: Twitter.com
Dat Harry Styles geen grote fan is van social media, is te zien aan zijn lange afwezigheid tussen foto’s en tweets door. Dus wanneer hij afgelopen weekend plots een hele reeks foto’s plaatste op Instagram, viel dat onmiddellijk op. Alleen waren het drie lege, witte foto’s! Zaterdagavond bleek dat Styles – wat z’n artiestennaam zou zijn – zo al een klein beetje een belangrijk nieuwtje aankondigde, namelijk de releasedatum van zijn debuutsingle!

Witte foto’s?

Het is niet de eerste keer dat Harry drie witte plaatjes post op Instagram. Een paar maanden geleden deed hij het ook, net voordat hij zijn drie coverfoto’s van het herfstnummer van het tijdschrift Another Man deelde. Kunnen we dus verwachten dat Harry binnenkort iets belangrijks aan te kondigen heeft?! Yessss sir!

‘The Voice’

Harry Styles verraste de kijkers van ‘The Voice UK‘ zaterdagavond tijdens de reclame namelijk met een teaser van zijn nieuwe debuutsingle! In de mysterieuze clip van de ex-One Directioner zien we hem lopen door rook, waarna we een arm naar een deur zien reiken. De deur opent en dan zien we een shot van Harry’s ogen. In het laatste beeld staat ‘April 7‘, vermoedelijk de dag waarop het liedje uitkomt. Can. Not. Wait. 

Lees meer:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.