Home Celebs Celeb News YASSS: Hayley Kiyoko komt met haar Europese tour ‘Expectations’ naar Brussel

YASSS: Hayley Kiyoko komt met haar Europese tour ‘Expectations’ naar Brussel

Voor 26 euro scoor je al een ticket!

Hayley Kiyoko
Photo News

Op donderdag 1 november 2018 is Hayley Kiyoko te zien in Zappa in Antwerpen. Voor wie geen ticket heeft kunnen bemachtigen, hebben we goed nieuws, want op 10 februari komt de Amerikaanse zangeres namelijk opnieuw naar België. Yasss!

Tot enkele jaren geleden was Hayley Kiyoko vooral bekend van filmrollen zoals in ‘Lemonade Mouth‘ en de Netflixfilm ‘XOXO’. Toch heeft de actrice én zangeres de afgelopen jaren hard gewerkt om het te maken in de muziekwereld. En dat is haar gelukt. In 2015 tekende ze een contract bij platenmaatschappij Atlantic. Eind maart lanceerde de Amerikaanse zangeres met Japanse roots haar debuutalbum ‘Expectations‘.

LGBT-community

Hayley wist op haar zesde al dat ze lesbisch was, maar heeft jarenlang gestruggeld met haar geaardheid. Pas op haar twintigste begon ze mét trots uit de kast te komen. De lyrics van de ‘Girls Like Girls’-zangeres zijn dan ook vooral herkenbaar voor de LGBT-community. Door haar fans wordt ze zelfs geprezen als de ‘lesbische Jezus’ die jongeren inspireert om uit de kast te komen. Toch zijn de zangeres en haar muziek een aanrader voor iedereen die fan is van dream en synth pop.

Ancienne Belgique

Nu komt Hayley op zondag 10 februari 2019 met haar Europese tournee naar Ancienne Belgique in Brussel! De ticketverkoop gaat op vrijdag 2 november om 10 uur van start. Voor 26 euro scoor je al een ticket!

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.