Home Celebs MUST SEE: het eerste interview van Dylan en Cole Sprouse is té...

MUST SEE: het eerste interview van Dylan en Cole Sprouse is té schattig

In het interview vertelt Dylan een verhaal over hoe hij een keer koffie dronk en laten ze scheetjes met hun oksels.

Dylan en Cole Sprouse
Foto: MTV

Je kent Cole Sprouse waarschijnlijk van ‘Riverdale’, of was vroeger al fan van hem en z’n tweelingbroer in ‘The Suite Life’ op Disney Channel. Maar de carrière van Dylan en Cole Sprouse begon al enkele jaren voor die serie. Hun eerste grote rol kregen ze al als 7-jarige cuties in de film ‘Big Daddy’. MTV deelde net een interview dat ze ten tijde van die film deden met de tweeling en het is goud waard.

‘Big Daddy’

Voor diegenen die ‘Big Daddy’ nog niet zagen (moet je drrringend doen): Cole en Dylan spelen Julian, een klein en super schattig jongetje dat terechtkomt bij de onvolwassen volwassene Sonny, gespeeld door Adam Sandler.  Om een lang verhaal kort te maken: na een hele tijd samen op te trekken, ontstaat een hartverwarmende band tussen de twee. Maar hoe het afloopt gaan we je niet verklappen.

‘Mommy said I did’

In het interview van 1999 met MTV bekvechten de twee acteurs – die dus afwisselend de rol van Julian vertolkten – over wie de meeste scènes had in de film, vertelt Dylan een verhaal over hoe hij een keer koffie dronk en laten ze scheetjes met hun oksels. Let vooral op hun mama die op het einde een beetje beschaamd verkondigt dat ‘dat kind niet uit haar lichaam komt, hoor’. Geweldig.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer Sprouse:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.