Home Celebs Celeb News HILARISCH: Ariana Grande en James Corden proberen samen uit een horror-escaperoom te...

HILARISCH: Ariana Grande en James Corden proberen samen uit een horror-escaperoom te raken

'Dat was geen escaperoom, dat was een van de zeven poorten naar de hel.'

Ariana Grande
YouTube

In augustus zong Ariana Grande de longen uit haar lijf tijdens ‘Carpool Karaoke‘. Nu is dat niet het enige dat ze die dag heeft gedaan met James Corden. Het duo bezocht namelijk samen een escaperoom, al was die veel enger dan gewoonlijk. Daar is nu een video van verschenen, en die is werkelijk hilarisch.

Begin augustus postte Ariana Grande een foto op haar Instagram Stories waarop haar hand in een verband zat gewikkeld. We wisten al dater een incident gebeurd was tijdens de opnames van ‘Carpool Karaoke‘ met James Corden, maar de details kregen we niet te horen. Nu krijgen we eindelijk beelden te zien van het exacte moment waarop Ariana haar hand bezeerde.

Horror-escaperoom

De ‘Breathin‘-zangeres en James maakten tijdens ‘Carpool Karaoke’ namelijk een tussenstop bij een escaperoom. Niet zomaar eentje, maar een exemplaar in horrorthema. Aan het begin van de video zegt Ariana nog dat ze houdt van Halloween en bang zijn. ‘Ik ga naar spookhuizen en zo. Gewoonlijk zijn escaperooms niet eng, maar ik vind ze ook wel leuk. We moeten er één bezoeken!’ aldus de zangeres.

‘YOU’RE A B*TCH’

En dus deden ze dat, maar de ervaring was niet wat Ariana ervan verwacht had. Het ging namelijk om een spookhuis en escaperoom in één. Brrrr! Terwijl ze eerst vol vertrouwen naar binnen ging, deed ze het bijna in haar broek toen ze merkte dat het geen gewone escaperoom was. Dankzij uitspraken als ‘Ik ben het, jij klootzak’, ‘Wil je mijn hand vasthouden?’, ‘YOU’RE A B*TCH’ en ‘Ik ga flauwvallen’ en heel veel gevloek is de video werkelijk hi-la-risch.

Lelijke val

Op het einde van de video maakt de zangeres van de schrik ook een lelijke val. Zo weten we meteen hoe ze haar hand bezeerde. Wanneer de twee weer buiten zijn, zegt Ariana nog: ‘Ik heb 300 escaperooms gedaan. Dit was geen escaperoom, dit was een van de zeven poorten naar de hel.’ Bekijk de video hieronder!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.