Home Celebs Celeb News #HowDemiHasHelpedMe: fans van Demi Lovato steken de zangeres een hart onder de...

#HowDemiHasHelpedMe: fans van Demi Lovato steken de zangeres een hart onder de riem

'Zonder haar zou ik er niet meer geweest zijn'.

#HowDemiHasHelpedMe

De muziek van Demi Lovato heeft heel wat fans geholpen om moeilijke tijden door te komen. Nu het niet goed gaat met de zangeres zelf – ze werd begin deze week opgenomen na een vermoedelijke overdosis heroïne – willen haar volgers dan ook iets terugdoen. Op Twitter laten ze haar via de hashtag #HowDemiHasHelpedMe weten hoe haar songteksten hun leven veranderd hebben.

In het verleden is Demi Lovato altijd eerlijk geweest over haar verslavingen en mentale problemen. Haar muziek was voor haar echt een uitlaatklep en ook in haar documentaire ‘Simply Complicated’ praat ze heel open over haar issues. Helaas gaat het ondertussen niet meer zo goed met Demi. Enkele weken geleden gaf ze in haar nummer ‘Sober’ toe dat ze hervallen was en enkele dagen geleden werd ze in het ziekenhuis opgenomen na een vermoedelijke overdosis heroïne.

#HowDemiHasHelpedMe

De omgeving van de popzangeres zit alvast erg met haar in. Zo krijgt ze veel steunbetuigingen van andere beroemdheden en kwam haar ex-vriend Wilmer haar bezoeken in het ziekenhuis. Verder kan ze ook op immens veel steun van haar fans rekenen. Na haar opname was de hashtag #HowDemiHasHelpedMe plots trending op Twitter. Haar volgers laten haar via deze weg weten dat haar nummers hun geholpen hebben om komaf te maken met hun persoonlijke problemen.

‘Warrior’ en ‘Skyscraper’

‘Elke keer als ik wilde opgeven, luisterde ik naar een nummer van Demi Lovato. Haar nummers gaven me het gevoel dat ik niet alleen was. Zonder haar zou ik er niet meer geweest zijn’, aldus een van haar fans. Vooral haar nummers ‘Warrior’ en ‘Skyscraper’ zouden voor veel mensen een lichtpuntje in de duisternis geweest zijn.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.