Home Celebs Celeb News HUH: deze ’13 Reasons Why’-acteur werd gearresteerd voor diefstal

HUH: deze ’13 Reasons Why’-acteur werd gearresteerd voor diefstal

Die zal duidelijk niet meer te zien zijn in de serie!

Foto: Netflix

13 Reasons Why‘-acteur Bryan Box werd onlangs gearresteerd en beschuldigd van negen diefstallen. De feiten zouden gebeurd zijn tussen september en november 2017. Volgende week zou hij al voor het gerecht moeten komen.

Beroven van oude mensen

Herinner je je nog Jamie Garrison, de teamgenoot van Justin Foley uit ‘13 Reasons Why‘? Hij verscheen maar enkele keren in de serie en werd gespeeld door acteur Bryan Box. Die wordt nu beschuldigd van het beroven van oude mensen. Voor de 23-jarige gecast werd als Jamie werkte de acteur als thuisverpleger.

Foto: Netflix – Bryan Box rechts

Voormalige patiënten

Hij zou tussen 22 september en 7 november 2017 juwelen, medicatie, een laptop en andere waardevolle spullen gestolen hebben van zijn voormalige bejaarde patiëntenIn sommige gevallen ging Bryan langs bij die mensen om te vertellen over zijn rol in de Netflix-serie en hen kleine geschenkjes te geven. Nadien merkten ze dat hun bezittingen weg waren. Whaaat?!

Bryan Box werd op 29 december 2017 gearresteerd en moet op 16 januari 2018 voor het gerecht komen. Netflix publiceerde een verklaring waarin ze zeggen dat de acteur niet meer te zien zal zijn in de televisieserie.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.