Home Celebs HUH?! Je gelooft nooit met wie Bella Thorne nu aan het daten...
ADVERTENTIE

HUH?! Je gelooft nooit met wie Bella Thorne nu aan het daten zou zijn

Bella Thorne
Foto: Instagram @bellathorne

Bella Thorne werd de laatste tijd al aan zoveel bekende koppen gelinkt , dat we de tel niet meer kunnen bijhouden. Maar deze nieuwe naam doet ons toch weer grote ogen trekken. De 19-jarige actrice zou aan het aanpappen zijn met Scott Disick, de ex en baby daddy van Kourtney Kardashian!

ADVERTENTIE

Dramaaaa

New season

A post shared by Scott Disick (@letthelordbewithyou) on

Niet alleen het leeftijdsverschil van 14 jaar tussen de twee celebs is opvallend. Bella is ook een vriendin van Kylie Jenner, de (half)zus van Kourtney. Het is wel zo dat Kourtney en Scott al een hele tijd uit elkaar zijn en dat Kourt zelf al terug op het liefdespad is, maar om een of andere reden lijkt de Kardashian/Jenner-familie het nooit leuk te vinden als Scott met iemand anders datet. En al zeker niet met een super jonge vriendin van Kyles!

Bewijs?

Er worden natuurlijk heel vaak celebs aan elkaar gelinkt, maar Bella en Scott werden deze week al twee keer samen op date gespot. Bronnen hebben bovendien aan Entertainment Weekly verteld dat ze maandagavond samen zijn gaan eten in Catch LA, een restaurant in Hollywood. Bella maakte daar een paar snaps, dus ze was er zeker, maar Scott is er niet op te zien. Daarna zou het duo naar The Nice Guy gegaan zijn, waar ze samen een uur lang aan een tafel hebben gezeten. Ze sloten af in een club, en er zijn foto’s van Bella die in Scotts auto stapt wanneer ze om half twee ’s nachts de club verlaten. Dat lijkt ons toch niet helemaal vriendschappelijk, right?

We zijn benieuwd wat Kylie, Kourtney, Kris en ja, eigenlijk heel de Kardashian-familie daarop te zeggen heeft!

Lees ook:

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.