Home Celebs Celeb News HUH: is Kylie Jenner verloofd met Travis Scott?!

HUH: is Kylie Jenner verloofd met Travis Scott?!

Ze showde een gigantische ring op Snapchat.

Kylie Jenner
Foto: Instagram @kyliejenner

We weten nog steeds niet honderd procent zeker welke Jenner-geruchten kloppen en welke niet. Het is dus afwachten tot we effectief harde bewijzen te zien krijgen. Ondertussen is er weer een nieuwe speculatie opgedoken: Kylie Jenner zou namelijk verloofd zijn met boyfriend Travis Scott!

Geheime babyshower

Kylie Jenner heeft de zwangerschapsgeruchten nog steeds niet geadresseerd, en wij vragen ons af waar ze op wacht. Toch zou het gerucht volgens verschillende bronnen waar zijn. Nu zijn er ook foto’s opgedoken die op een geheime roze babyshower genomen lijken te zijn, waarbij bevestigd wordt dat Kylie een meisje verwacht.

Verloofd

Een dikke maand geleden zou de zwangere Kylie Jenner ook gedumpt zijn door haar vriendje Travis Scott, maar natuurlijk hebben we daar ook nog steeds geen bevestiging van gekregen. Nu doet een nieuwe speculatie echter de ronde. Er is namelijk een Snapchatvideo opgedoken waarin de it-girl een prachtige ring aan haar linkerringvinger showt. Heel wat fans gaan ervan uit dat Kylie verloofd is met haar vriendje!

Zou het echt waar zijn? Of wil ze iedereen gewoon misleiden? Only time will tell!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.