Home Celebs Celeb News HUH: wat is er aan de hand met Selena Gomez?

HUH: wat is er aan de hand met Selena Gomez?

Heel veel signalen wijzen erop dat het niet goed gaat met haar...

Selena Gomez
Foto: Instagram @selenagomez

We dachten dat Selena Gomez zich na haar niertransplantatie beter voelde dan ooit, zeker nu ze opnieuw samen zou zijn met ex Justin Bieber. Toch gaf de zangeres de afgelopen dagen heel wat signalen waaruit blijkt dat het toch niet zo goed met haar gaat…

AMAs

De speculaties dat het niet goed zou gaan met de zangeres begonnen na Selena Gomez‘ optreden tijdens de AMAs. Ze zong daar haar nieuwste liedje ‘Wolves‘, maar zou volgens velen geplaybackt hebben. Ook zag ze er helemaal niet enthousiast of energiek uit.

Vreemde Instagramstory 

Deze week was Selena in Londen en postte ze een video in haar Instagramstory waarin ze triestig kijkt en waar ze bij schreef dat ze wat tijd alleen nodig heeft. Eventjes later verwijderde ze die weer. We vragen ons af wat de bedoeling was…

Instagram privé

De meest recente actie die heel wat fans bezorgd maakt, was het privé zetten van haar Instagramaccount. Eerst postte ze een stukje uit haar interview met Billboard, waarbij ze schrijft dat ze nooit meer iemand in haar huis zal toelaten. Blijkbaar heeft de journalist in kwestie een heel gevoelig onderwerp aangesneden en is Selena niet blij. Hij/zij schreef dat er een gigantische teddybeer in haar keuken staat en de zangeres liet blijken dat ze het cadeau haat. En dat is duidelijk niet iets wat ze gepubliceerd wilde zien. Ze maakte daarna haar account privé, maar zette het nog geen dag later opnieuw openbaar.

We vragen ons echt af wat er aan de hand is met de ‘Wolves’-zangeres en of het wel goed gaat met haar. We hopen alleszins van wel!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.