Home Celebs Celeb News YASSS: ‘The Vampire Diaries’-acteur Ian Somerhalder komt naar FACTS in Gent

YASSS: ‘The Vampire Diaries’-acteur Ian Somerhalder komt naar FACTS in Gent

De 41-jarige acteur is sinds kort ook te zien in een andere vampierenserie, namelijk de Netflix Original 'V Wars'.

Ian Somerhalder
© Netflix

Voor wie er altijd al van gedroomd heeft om ‘The Vampire Diaries’-acteur Ian Somerhalder te ontmoeten, hebben we goed nieuws. Dat kan namelijk op 4 en 5 april op FACTS in Gent!

Niet enkel Asa Butterfield, Otis in ‘Sex Education’, komt naar FACTS in Gent. Ook Ian Somerhalder staat het ganse weekend ingepland voor fotoshoots, signeersessies en panels. Dat liet de organisatie van het evenement zelf weten in een statement.

We kennen Ian Somerhalder allemaal vooral als Damon Salvatore in ‘The Vampire Diaries’, die acht seizoenen lang ons hart veroverde. Maar de 41-jarige acteur is sinds kort ook te zien in een andere vampierenserie. In de Netflix Original ‘V Wars’ speelt hij namelijk de rol van Dr. Luther Swann, die zijn beste vriend en de rest van de mensheid moet redden door een genezing te vinden tegen een virus dat mensen in vampieren verandert.

Ian Somerhalder zal op 4 en 5 april 2020 aanwezig zijn op FACTS in Flanders Expo Gent. Daar kan je tegen betaling een handtekening krijgen van de acteur en met hem op de foto gaan. Wil je je favoriete ‘The Vampire Diaries’-acteur gewoon een prangende vragen stellen? Dan kan dat gratis tijdens de panels. Meer info vind je op de website van FACTS.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.