Home Celebs Celeb News HUH?! Volgens Ian Somerhalder is ‘VWars’ toch niet helemaal afgelopen

HUH?! Volgens Ian Somerhalder is ‘VWars’ toch niet helemaal afgelopen

We kregen nochtans onlangs te horen dat 'VWars' al na één seizoen gecanceld werd door Netflix.

Ian Somerhalder VWars
© Netflix

We kregen vorige week te horen dat ‘VWars’ na één seizoen al gecanceld wordt. Nu heeft acteur en hoofdrolspeler in de serie Ian Somerhalder via Instagram goed nieuws gebracht over de Netflixserie.

Onlangs werd aangekondigd dat zowel ‘VWars‘ en ‘October Faction‘, twee fantasyseries op Netflix, geen tweede seizoen zouden krijgen. Nu is er voor één van die twee titels toch nog hoop. Ian Somerhalder, die Dr. Luther Swann speelt in ‘VWars’, trok naar Instagram om zijn fans goed nieuws te brengen.

Fantastische verhalen

De ‘The Vampire Diaries’-acteur postte op Instagram een video van meer dan 3 minuten waarin hij vertelt dat dit niet het einde is voor zijn personage Luther Swann en het verhaal. ‘Ik ben me er enorm van bewust dat er momenteel dringendere dingen zijn in onze wereld om over te praten. Onze gezondheid, onze veiligheid en de toekomst van onze planeet. Ik wil jullie gewoon bedanken voor alle fantastische berichten die ik krijg. En de hoeveelheid ongelooflijke berichten, die me vragen of dit het einde van de weg is voor Dr. Swann en “VWars”. Nee. Het is niet het einde van de wereld voor Dr. Swann en “VWars”. Er zijn veel fantastische verhalen te vertellen. En ik ga ze vertellen.’

Wat dit precies betekent? Dat is nog niet helemaal duidelijk, maar Ian Somerhalder zal zijn fans op de hoogte houden. ‘Natuurlijk moeten we enkele dingen uitwerken, maar eens ik informatie heb, zullen jullie de eersten zijn die het weten. Ik ben jullie zo dankbaar. Mijn collega-producent en ik zijn jullie dankbaar. We zijn ook Netflix dankbaar dat ze het eerste seizoen hebben gelanceerd.’ Volgens Ian is er nog heel veel te vertellen. ‘Er is zoveel te zien en te creëren uit dit fantastische verhaal.’

Fans van de serie en de acteur zijn alvast heel enthousiast na het horen van dit goede nieuws. Laten we nu hopen dat het Ian ook effectief lukt om de serie in leven te houden. Fingers crossed! Bekijk ondertussen zijn hele boodschap hieronder.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.