Home Celebs Celeb News Het ging lang niet goed met Ian Thomas: ‘Ik heb mezelf echt...

Het ging lang niet goed met Ian Thomas: ‘Ik heb mezelf echt moeten bijeenrapen.’

Ian Thomas deelde zijn levenswijsheid met 'Generation M' op MNM.

Instagram @ianthomas

Ian Thomas leidt het leven dat we allemaal willen, denken we. Maar in ‘Generation M’ onthulde hij dat het een tijdlang helemaal niet goed met hem ging. Hij sprak over de moeilijke periode die achter hem ligt én gaf tips over hoe je zelf uit een dip kan komen.

Ian Thomas straalt. Maar dat is niet altijd zo geweest. De Belgische zanger is namelijk door een donkere periode gegaan en vond zijn weg in het leven maar niet. ‘Op een bepaald moment heb ik mezelf echt moeten bijeenrapen en ben ik op zoek gegaan naar wat ik wilde. Dat is een hele reis geweest.’

Draak confronteren

In het radioprogramma op MNM legde hij met een bijzondere metafoor uit hoe hij zijn leven terug in handen nam. ‘Je leven is een verhaal. Er is een draak die je kwaad wil doen. Je kan ervoor kiezen om binnen te zitten en te wachten tot hij het dorp verwoest. Of je kan je zwaard opnemen en de draak confronteren.’ Niet bang zijn, openstaan voor alles en de confrontatie aangaan zijn drie belangrijke lessen die je volgens Thomas moet onthouden.

Dagelijkse dingen

Hij vertelde ook nog dat kleine dingen een grote invloed kunnen hebben op je leven. Hoe hij zijn vriendin begroet bij het thuiskomen, de bijzondere band met zijn mama, zijn veganistische levensstijl en zijn beslissing om te stoppen met roken: het zijn allemaal zaken die hem positiever in het leven doen staan. ‘Je moet er zelf voor zorgen dat je je aan het einde van de dag 1% beter voelt dan aan het begin, en niet omgekeerd.’

Het belangrijkste voor Ian is dat hij kan blijven muziek maken. Hij is zelfs zo gepassioneerd dat hij vertelde dat hij niet werkte om te leven, maar leefde om te werken. Een allerlaatste tip die hij wil meegeven, is de naam van een psycholoog die hem enorm heeft geholpen bij zijn manier van denken. ‘Zoek Jordan Peterson op. Die man heeft echt mijn leven veranderd.’ Jordan is een Canadese klinische psycholoog die zich specialiseert in het verbeteren van je persoonlijkheid en je beter doet presteren.

Leuke dingen in petto

Nu gaat het naar eigen zeggen supergoed met de zanger. Hij heeft een lange tijd in de Verenigde Staten gewoond en komt af en toe nog terug naar ons land. Dit keer blijft hij hier een tijdje. Hij verklapte namelijk dat hij leuke dingen voor ons in petto heeft, en dat het te maken heeft met televisie! Meer kon hij er jammer nog niet over kwijt. Wij zijn alvast benieuwd!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.