Home Celebs Celeb News Ian Thomas over pesterijen op school: ‘Ik werd vastgebonden, bekogeld met eieren...

Ian Thomas over pesterijen op school: ‘Ik werd vastgebonden, bekogeld met eieren en bespuwd’

De zanger werd bekend toen hij nog een jonge tiener was, en dat was niet makkelijk.

Ian Thomas
Vier

Ian Thomas werd jaren geleden als 14-jarige kerel bekend in Vlaanderen als ‘de Vlaamse Justin Bieber’. In ‘Gert Late Night’ vertelt de zanger aan James Cooke dat hij daardoor verschrikkelijke pesterijen moest doorstaan op school. ‘Maar ik ben er niet negatief door geworden,’ besluit hij.

Bekogeld en bespuwd

Ian Thomas is anno 2018 een 21-jarige succesvolle artiest die het gros van zijn tijd in Los Angeles doorbrengt. Maar de weg naar waar hij nu is, was niet altijd makkelijk. Toen Ian zeven jaar geleden opkwam als piepjonge artiest, werd hij het mikpunt van pesterijen op school. ‘Ik was nog maar net twee maanden van school veranderd. Ik ben daar toen met tape vastgeboden en met eieren bekogeld. Mensen spuwden ook op mij’, vertelt de zanger geëmotioneerd aan James Cooke.

Ook wanneer hij het heeft over de eerste jaren in LA heeft, krijgt Ian het moeilijk. Als 19-jarige bleef hij daar alleen achter, nadat zijn familie terug naar België verhuisde. ‘Ik heb toen geëxperimenteerd met drugs, maar ik heb het gevoel dat ik dat niet mag vertellen. Ik heb een voorbeeldfunctie’, legt hij uit.


‘Dancing With The Stars’

Ian Thomas zal binnenkort te zien als kandidaat in ‘Dancing With The Stars’, gepresenteerd door Gert Verhulst en Jani Kazaltzis. Hij zal op de dansvloer strijden tegen onder andere James Cooke, Sien Eggers en Elodie Ouédraogo.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.