Home Celebs Celeb Style & Beauty INSPIRATIE: 5 outfits van Hailey Bieber waarmee je geen modeblunders kan maken

INSPIRATIE: 5 outfits van Hailey Bieber waarmee je geen modeblunders kan maken

Ze is zonder twijfel een van de grootste stijliconen.

Hailey bieber
© Getty

Een van de grootste stijliconen is zonder twijfel Hailey Bieber. De vrouw van Justin weet als geen ander hoe je oversized items moet combineren zodat het toch nog vrouwelijk en sexy lijkt. Wij verzamelden 5 van haar looks die iedereen zonder moeite kan kopiëren.

1 / 5
1. Blue jeans, white shirt
2. Sporty chic
3. Full black
4. Oversized T-shirt
5. Maatpak
1. Blue jeans, white shirt
1. Blue jeans, white shirt

Een blauwe jeans met wit T-shirt is een combinatie die tijdloos is. Er is niets simpeler dan die twee stuks te combineren. Kies voor een skinny of los exemplaar, doe er een paar witte sneakers of stoere laarzen onder, een leuke vest erop en je outfit is af!

© Getty

2. Sporty chic
2. Sporty chic

De dagen dat je sportkleren enkel in de fitness mag dragen, zijn lang voorbij. Een sportlegging, oversized sportbroek of fietsshort en crop top of oversized sweater kan je nu ook perfect mee over straat. Geen idee hoe je het moet stylen? Hailey Bieber shows you how!

© Getty

3. Full black
3. Full black

Met een volledig zwarte outfit kan je nooit de mist ingaan. Ga voor een zwarte blazer met matching broek, of een lederen jas met zwarte skinny jeans. Doe er een paar leuke zwarte laarsjes of sneakers onder, kies een hippe handtas en zonnebril en je look is helemaal af!

© Getty

4. Oversized T-shirt
4. Oversized T-shirt

Hailey Bieber bewijst dat een T-shirt perfect als stoere jurk kan dienen als die maar lang genoeg is. Kies voor een basic exemplaar in één kleur of ga voor een opvallend T-shirt met een leuke print, illustratie of opschrift.

© Getty

5. Maatpak
5. Maatpak

Wie denkt dat een maatpak er altijd saai uitziet, heeft het mis. Hailey Bieber is door de paparazzi al verschillende keren gespot in een hip kostuum.

© Getty

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.