Home Celebs Celeb News LOL: op Instagram Stories vind je nu gifs van een photobombing KJ...

LOL: op Instagram Stories vind je nu gifs van een photobombing KJ Apa

Wil je dat hij ook jouw beeld verstoort met zijn gekke bekken?

KJ Apa
Isopix

Wie KJ Apa volgt op Instagram, weet dat de ‘Riverdale‘-acteur Cole Sprouse en Lili Reinhart photobombde tijdens de Teen Choice Awards. Wil je dat hij ook jouw beeld verstoort met zijn gekke bekken? Dat kan nu dankzij zijn hilarische gifs op Instagram Stories!

Op de Instagram Stories van Netflix is zonet een instructievideo van KJ Apa verschenen. Daarin legt hij uit hoe je kan photobomben als een pro. Zoals je misschien wel weet, is de ‘Riverdale‘-acteur daar een echte professional in. Tijdens de Teen Choice Awards verscheen hij namelijk met een gekke bek in deze foto van Cole Sprouse en Lili Reinhart die daarna viraal ging.

View this post on Instagram

No one is safe

A post shared by KJ Apa (@kjapa) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Photobombing KJ Apa

Nu kan je of wel de instructies van ‘Riverdale’-acteur opvolgen en zelf photobomben in drie stappen: je moet snel en subtiel zijn. Of je kan zijn tips negeren en gebruikmaken van de nieuwe grappige gifs. Op Instagram Stories vind je nu namelijk beeldjes van een photobombing KJ Apa. Bij gifs op Instagram Stories, zoals we hier uitlegden, tik je ‘KJ Apa’ in en dan krijg je deze tien grappige beeldjes.

De acteur testte het zelf al uit, met dit als grappig resultaat.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.