Home Celebs Gigi Hadid verkondigt duidelijke boodschap met iPhonecover

Gigi Hadid verkondigt duidelijke boodschap met iPhonecover

Wij willen ook wel zo'n statementcover.

Gigi Hadid
Foto: Photo News

Gigi Hadid maakte altijd al duidelijk dat sociale media slecht zijn voor je mentale gezondheid. Die boodschap verkondigt ze nu met haar nieuwe iPhonecover, en dat is haar trouwe fans niet ontgaan.

Break van sociale media

Het gebeurt af en toe eens dat Gigi Hadid een korte break neemt van Instagram. Aan People liet ze het volgende weten: ‘Ik zal af en toe een korte pauze nemen van sociale media en als ik terug ben, zal ik het met jullie delen. Als je mij steunt en mij daarna nog steeds volgt, zal ik je zo dankbaar zijn. Als je negatief bent en niet begrijpt dat ik soms eens een maand menselijk wil zijn, dan wil ik je follow toch niet.’

Gigi Hadid

‘Social Media seriously harms your mental health’

Ook nu lijkt Gigi sociale media de rug toe te keren. Op haar iPhonecover staat namelijk te lezen: ‘Social Media seriously harms your mental health.’ Toch heeft ze haar Instagramaccount (nog?) niet verwijderd. Ook haar Twitteraccount is nog actief.

Het is dus niet duidelijk of de statementcover een friendly reminder is voor zichzelf of dat ze de rest van de wereld iets duidelijk wil maken. Wil je dezelfde cover als Hadid? Die kan je hier bestellen.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.