Home Celebs Celeb News Is Fifth Harmony nu écht volledig uit elkaar?!

Is Fifth Harmony nu écht volledig uit elkaar?!

Ally Brooke, Normani Kordei en Dinah Jane veranderden hun bio op Instagram.

Fifth Harmony
Foto: Instagram @fifthharmony

In oktober deden nog geruchten de ronde dat na het vertrek van Camila Cabello ook Normani Kordei zou vertrekken. Achteraf bleek dat nieuws niet te kloppen. Nu zijn er nieuwe geruchten, want naar het schijnt zou Fifth Harmony-zangeres Lauren Jauregui als tweede vertrekken…

Sinds het vertrek van Camila Cabello vreesden heel wat Harmonizers voor het lot van hun favoriete groep. We zagen One Direction uit elkaar vallen bij het vertrek van Zayn Malik, en het ziet ernaar uit dat Fifth Harmony hetzelfde lot te wachten staat.

Solocontract

Een journalist van Billboard zou tijdens de Grammy Awards Lauren Jauregui hebben horen zeggen dat ze Epic Records en dus ook Fifth Harmony verlaat. Ze zou namelijk bij Columbia Records een contract als soloartieste aangeboden hebben gekregen.

iTunes-links weg

Een dag later, terwijl het nieuws zich verspreidde, deleten de andere groepsleden Ally Brooke, Normani Kordei en Dinah Jane elk spoor van Fifth Harmony van Instagram. Daarvoor stonden er bij de drie meiden nog links naar hun account op iTunes in hun bio.

Het ziet ernaar uit dat het nieuws dit keer wél klopt. Het is enkel nog maar wachten op bevestiging van de meiden zelf… Nooo!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.