Home Celebs Celeb News Is Jelena terug?! Justin Bieber en Selena Gomez zijn samen gezien!

Is Jelena terug?! Justin Bieber en Selena Gomez zijn samen gezien!

Jelena-fans are freaking out, want Justin Bieber en Selena Gomez zijn terug naar elkaar toe aan het groeien! Of daar lijkt het toch heel sterk op. We geven je de details, dan kan je zelf conclusies trekken!

In moeilijke tijden ken je je echte vrienden, zegt men altijd. En dat Justin Bieber het momenteel moeilijk heeft, is wel duidelijk. De popster cancelde vorige week nog de rest van zijn Purpose Tour om te soulsearchen. Biebs lijkt nu steun te zoeken bij niemand minder dan zijn ex Selena Gomez, want de twee werden op dezelfde plaats gezien én zouden met elkaar bellen.

Samen naar de kerk? 

Toen Justin z’n tour cancelde, ging het gerucht dat hij dat deed omdat hij z’n eigen kerk wil starten. Dat blijkt niet waar te zijn, maar hij is wel op een soort spirituele zoektocht naar zichzelf. Het is dan ook niet vreemd dat hij afgelopen weekend naar de kerk ging, namelijk naar de Zoe Church Conference in L.A. Wat wél vreemd of opvallend is, is dat Selena daar volgens ooggetuigen ook was!

‘Justin verliet de kerk iets voor Selena, zij was vergezeld van een bodyguard’, vertelt een van de aanwezigen. Toeval? Wij denken het niet. Zeker niet wanneer je de volgende geruchten hoort…

Telefoontjes

Jelena zou namelijk niet alleen samen naar de kerk gaan, maar ook steeds vaker met elkaar bellen. Meer nog, de beslissing om te stoppen met toeren zou Biebs zelfs aangeraden zijn door Selena! Je herinnert je misschien wel dat Selena een jaar geleden hetzelfde deed met haar Revival World Tour omwille van mentale problemen, en dat ze zich niet veel later liet opnemen in rehab. Volgens een insider uit Justins kring is het Selena die hem tijdens een van hun telefoontjes heeft aangeraden haar voorbeeld te volgen. We kunnen haar alleen maar gelijk geven, aangezien Sel er tegenwoordig terug erg gelukkig uitziet.

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Maar wat zou The Weeknd, de man die Selena zo gelukkig maakt, zeggen als hij hoort dat haar ex-vriendje nog altijd haar steun en raad nodig heeft? Hopelijk accepteert hij dat Justin altijd in Selena’s leven zal zijn, want daar lijkt het toch sterk op. Jelena is alive and kicking, jongens, maar we zullen moeten accepteren dat het (voorlopig?) vriendschappelijk is.

Meer Biebs en Sel:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.