Home Celebs Celeb News Is KJ Apa aan het daten met een zestienjarig meisje?!

Is KJ Apa aan het daten met een zestienjarig meisje?!

Aan de foto's te zien wél.

KJ Apa
Foto: We Heart It

Terwijl iedereen dacht en natuurlijk hoopte dat KJ Apa en Camila Mendes ook in reallife een koppel vormden, blijkt dat nu helemaal niet zo te zijn. Of niet meer? De ‘Riverdale‘-acteur zou namelijk sinds november 2017 zelfs aan het daten zijn met een zestienjarig meisje!

Corinne Isherwood

Slecht nieuws, ‘Riverdale‘-fans: KJ Apa aka Archie Andrews zou off the market zijn. Hij werd namelijk al meerdere keren gespot met een knappe blondine, zelfs met zijn arm rond haar! Fans denken nu dat ze ontdekt hebben wie het meisje in kwestie is. De twintigjarige acteur zou samen zijn met Corinne Isherwood, een zestienjarig meisje uit Canada.

Leeftijd

Op Instagram postte iemand onder een discussie dat leeftijd er niet toe doet. En die reactie werd geliket door KJ Apa’s mama.

Het koppel zou samen zijn sinds november 2017. Haar leeftijd werd nog niet officieel bevestigd, maar fans ontdekten een meisje met exact dezelfde naam dat in 2015 bij een Canadees basketbalteam speelde. Dat meisje zou afstuderen in 2019, wat haar ongeveer zestien-zeventien jaar maakt momenteel.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.