Home Celebs Celeb News Jacob Elordi feliciteert Zendaya met haar Emmy Award

Jacob Elordi feliciteert Zendaya met haar Emmy Award

jacob elordi zendaya
© Getty

Zendaya mocht begin deze week voor haar rol als Rue in ‘Euphoria’ de Emmy Award voor beste hoofdrolspeelster in een dramaserie in ontvangst nemen. Ze werd door haar collega’s, waaronder ook Jacob Elordi met wie ze volgens geruchten een tijdje zou gedatet hebben, gefeliciteerd.

Jacob Elordi en Kaia Gerber worden sinds kort romantisch aan elkaar gelinkt. Zo werden ze hand in hand en in matching jeans gespot en nu zou het duo zelfs samen op vakantie zijn. Maar vóór Kaia werd de ‘The Kissing Booth’-acteur verschillende keren gespot met zijn ‘Euphoria’-collega Zendaya. Hij kuste haar zelfs superschattig op het voorhoofd! Maar aangezien Kaia nu in the picture is, lijkt het tussen hem en Zendaya over en uit te zijn. Al wil dat niet zeggen dat ze niet professioneel of vriendelijk kunnen blijven.

Jacob feliciteerde Zendaya met haar Emmy Award voor beste hoofdrolspeelster in een dramaserie. Ze is de jongste winnares ooit in die categorie. Hij deelde een foto van Zendaya als Rue op zijn Instagram Stories en schreef er ‘Congratulations captain ? @zendaya Bravo ?’ onder. Lief! Wat er dus ook aan de hand was tussen Jacob en Zendaya: er lijkt geen bad blood te zijn tussen de twee celebs. Oef! Dat zal de opnames van het tweede seizoen van ‘Euphoria’ stukken makkelijker maken.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.