Home Celebs Celeb News OOH: Jesy Nelson van Little Mix is terug single

OOH: Jesy Nelson van Little Mix is terug single

Jesy Nelson
Foto's: Reporters
Relaties zijn sowieso niet makkelijk, maar als celeb wordt het nog 100 keer moeilijker. Dat heeft Jesy Nelson van Little Mix nog maar eens ondervonden, want haar relatie met Chris Clark zou voorbij zijn.

Instagram unofficial

Jesy heeft de breuk zelf nog niet bevestigd, maar haar Instagramprofiel spreekt boekdelen. De Little Mix-zangeres had de voorbije maanden een paar schattige foto’s met haar nieuwe lover gedeeld, maar die zijn ondertussen niet meer terug te vinden. Bovendien heeft ze hem ontvolgd! Is er een duidelijker signaal dan dat? Ook de kiekjes van hun tweeën die Chris op zijn Instagrampagina deelde, zijn verwijderd.

Te verschillend

Volgens vrienden gingen Jesy en Chris, die in Groot-Brittannië vrij bekend is van de realityserie ‘The Only Way Is Essex’, uit elkaar omdat hun levens zo verschillend zijn. ‘Tussen Jesy’s leven en dat van Chris ligt een wereld van verschil. Zij is een superster, reist de wereld rond en staat constant in de spotlight. Hij kon even van haar levensstijl proeven en besefte dat het niks voor hem is’, vertelt een bron aan de Britse krant The Sun. ‘Hij is eerder een gesloten persoon en staat niet graag in de belangstelling, dus het zou nooit gewerkt hebben.’

Dit is weer een klap voor Jesy, die vorig jaar nog haar verloving met Jake Roche op de klippen zag lopen. Het was haar eerste relatie sinds die breuk en ze zag er zo happy uit op foto’s. So sad..Gelukkig kan Jesy steun vinden bij haar Little Mix-collega’s. Op dit moment geniet ze samen met Perrie van de zon in Miami. Het is hen gegund!

Miami with this little sort ❤️

A post shared by @jesynelson on

Meer celeb news

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.