Home Celebs Celeb News ‘The Kissing Booth’-actrice Joey King is al knuffelend gespot met een nieuwe...

‘The Kissing Booth’-actrice Joey King is al knuffelend gespot met een nieuwe jongen

Ondertussen was haar ex en collega Jacob Elordi op reis met Zendaya.

joey king
© Getty

Het ziet ernaar uit dat Joey King en Jacob Elordi officieel uit elkaar zijn. De actrice zou nu aan het daten zijn met iemand anders. En ook Jacob wordt gelinkt aan een andere celeb.

In juli 2018 deden de geruchten voor het eerst de ronde dat Joey King en Jacob Elordi uit elkaar zijn. Maar die legde de ‘The Kissing Booth‘-acteur al snel stil met een verjaardagswens voor Joey. Sindsdien hebben we amper nog iets gehoord over het koppel. Tot nu! Het lijkt er namelijk op dat de twee definitief uit elkaar zijn en nu nog enkel collega’s zijn. Wanneer en waarom de breuk precies plaatsvond is niet duidelijk.

Joey King zou nu trouwens aan het daten zijn met iemand anders. De lucky guy is ‘The Act‘-producer Steven Piet. De twee leerden elkaar waarschijnlijk kennen op de set van de Hulu-serie. Ze gingen onlangs op driedubbele date met Joeys zussen Hunter en Kelli en hun afspraakjes naar een voorstelling van ‘Harry Potter and The Chamber of Secrets’. Daar werden Joey en Steven al knuffelend gespot.

Jacob Elordi en Zendaya

Ondertussen wordt Jacob Elordi gelinkt aan zijn ‘Euphoria‘-collega Zendaya. De twee sterren werden samen met vrienden van de actrice gespot op vakantie in Griekenland. In een foto van een toerist genaamd Marcus zie je het duo op de achtergrond staan. Check vooral de caption onder de foto!

View this post on Instagram

Damn bae never lets me get a pic alone

A post shared by Easy (@marcus_easy) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Zendaya postte onlangs ook een video van Jacob die knuffelt met haar hond Noon. Zo schattig! Zouden de ‘Euphoria’-acteurs echt aan het daten zijn?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het ziet er dus naar uit dat zowel Joey King als Jacob Elordi gelukkig zijn. Ook al is het niet met elkaar, toch zijn we blij voor de twee ‘The Kissing Booth’-acteurs.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.