Home Celebs Celeb News Joey King over samenwerken met ex Jacob: ‘Het was niet gemakkelijk’

Joey King over samenwerken met ex Jacob: ‘Het was niet gemakkelijk’

De actrice staat op de cover van de september-editie van Cosmopolitan.

joey king Jacob Elordi
© Getty

We hadden al zo’n vermoeden dat samenwerken met je ex niet gemakkelijk kan zijn. En dat heeft Joey King nu nog maar eens bevestigd. Zij stond met ex Jacob Elordi op de set van ‘The Kissing Booth 2’ en vertelde in een interview met Cosmopolitan daar alles over.

Joey King is in september het gezicht van Cosmopolitan en ze kan zelf niet trotser zijn. Op Instagram deelde ze de cover en enkele beelden en schreef erbij dat dit een van haar favoriete interviews ooit is. In dat gesprek met Cosmo vertelt de ‘The Kissing Booth‘-actrice onder andere over hoe het was om met haar ex Jacob Elordi samen te werken.

Joey King en Jacob Elordi leerden elkaar tijdens de opnames van de eerste ‘The Kissing Booth’-film kennen en vormden een koppel, maar tegen dat ze aan de vervolgfilm begonnen, waren de twee celebs al uit elkaar. Hun breuk werd nooit officieel aangekondigd, maar het was na een tijdje wel duidelijk. Zeker wanneer ze allebei met andere mensen werden gespot.

Elle Evans 

Je kan dus stellen dat met een ex samenwerken wel voor wat awkwardness kan zorgen op de set. In het interview met Cosmopolitan vertelde Joey het volgende: ‘Niemand denkt bij zichzelf “dat was gemakkelijk”, want dat was het niet. Ik ben zeker dat mensen elke beweging en elk detail zullen analyseren. En weet je wat? Laat hen maar. Maar aan het einde van de dag was ik gewoon zo enthousiast om Elle Evans weer te spelen.’

Haar enthousiasme over ‘The Kissing Booth’ won het dus duidelijk van haar persoonlijke gevoelens. ‘Er is zoveel dat ik wil zeggen. Elle Evans heeft haar Noah Flynn nodig en wat dat ook betekent voor mijn privéleven, ik zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat het verhaal van mijn personage waar ik zoveel om geef compleet is’, voegde Joey er nog aan toe.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.