Home Celebs Josje en Laura Tesoro worden nieuwe coaches in ‘The Voice Kids’!

Josje en Laura Tesoro worden nieuwe coaches in ‘The Voice Kids’!

Foto's: Medialaan
In maart gaan de opnamens voor het derde seizoen van ‘The Voice Kids’ van start, maar Slongs Dievanongs en Natalia zullen er deze keer niet bij zijn. Zij worden als coaches vervangen door twee andere grote madammen van de muziek: Josje Huisman en Laura TesoroSean Dhondt blijft wel op post.

Nieuw vrouwelijk geweld

Laura, Josje en Sean gaan vanaf maart op zoek naar jong Vlaams zangtalent. Zij zullen net als in de eerste twee seizoenen blind hun teamleden kiezen en hen dan begeleiden in de battles en de liveshows. De twee nieuwe coaches werden vanochtend voorgesteld in de Ochtendshow van Sam en Heidi op Qmusic.

Dit zijn de nieuwe coaches van #TheVoiceKidsVTM! (En Sam & Heidi)

A post shared by Qmusic (@qmusic_be) on

Voor de twee vrouwelijke juryleden wordt het een nieuw avontuur, al heeft Josje natuurlijk al wel wat jury-ervaring: ‘In de jury zitten van ‘K3 zoekt K3’ was voor mij al een onvergetelijke ervaring. Omwille van mijn persoonlijke K3-verhaal, maar ook omdat de zoektocht naar nieuw zangtalent me heel wat adrenaline gaf’, zegt het ex-K3’tje daarover. ‘Coach zijn in ‘The Voice Kids’ is natuurlijk iets helemaal anders. Maar het wordt super, daar ben ik zeker van.’ Laura Tesoro, die zelf doorbrak door ‘The Voice van Vlaanderen’ (de versie voor volwassenen), ziet het ook helemaal zitten. ‘Ik heb zelf heel veel geleerd bij ‘The Voice van Vlaanderen’. Dat ik nu zelf coach mag zijn en mijn kennis en ervaring op mijn beurt mag doorgeven aan de kids, motiveert mij des te harder!’

Third time’s a charm?

Sean zal dus zijn best moeten doen, wil hij zijn kandidaat zien winnen! De vorige twee jaren moest hij de duimen leggen voor zijn vrouwelijke collega’s, want in 2015 won Mentissa van Team Natalia en vorig jaar was Jens van Team Slongs de winnaar. Kom op, Sean, derde keer goede keer?

Foto: Medialaan

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.