Home Celebs Joy Anna Thielemans: ‘Jana gaat niet dood, maar ik kom nooit meer...

Joy Anna Thielemans: ‘Jana gaat niet dood, maar ik kom nooit meer terug naar “Thuis” ‘

Joy Anna Thielemans
Het is zover: vanavond verdwijnt Jana Blomaert, gespeeld door Joy Thielemans, definitief uit ‘Thuis’. Ja, definitief. Dat bevestigde Joy zelf vanmorgen bij Peter en Julie op MNM. Al zal Jana zichzelf niks aandoen, zoals sommigen misschien dachten.

Jana zal dus niet doodgaan. We vermoeden dat ze in de aflevering van vanavond besluit om naar de Verenigde Staten te verhuizen, waar haar pa nog altijd woont. Daar zal ze dan een nieuw leven moeten opbouwen, nadat ze haar studies psychologie verpestte om haar beste vriendin Olivia te beschermen.

Een nieuw leven

Ook Joy zelf zal een nieuw leven moeten beginnen, maar eerst neemt ze definitief afscheid van het vorige hoofdstuk. Donderdagavond keek de actrice samen met Moora – en een pizza – naar hun laatste scène samen. Na die scène kwam ze in een emotioneel dipje terecht, vertelde Joy op MNM. ‘Maar ik vind dat goed, het is positief dat het mij nog zo veel doet’, zegt ze.

Bestie

Donderdag postte Joy bovendien een ontroerend berichtje op Instagram voor haar goede vriendinnetje Moora Vander Veken. In de caption bij een foto van hun tweetjes heeft ze het over hoe Moora haar tijdens hun tijd bij ‘Thuis’ altijd kon doen lachen en hoe het zonder haar niet hetzelfde was geweest. We pinken bijna zelf een traantje weg.

VLOG 7 is online. 🙋🏻✨ over de laatste scène samen met @mooravd, die VANAVOND (!) op tv is. Morgen de allerlaatste 😭 #thuisopéén #linkinbio en dan ook nog dit: Ode aan Moora. Omdat het kan. En ik dat kind doodgraag zie. Vander Veken, liefste Vander Veken. Gij zijt de vrouw, die mij de laatste jaren heeft doen lachen als het niet meer ging. De vrouw die mijn voetjes op de grond hield. Die mij deed verbazen van haar kracht en durf. Manneke, hoe gij een podium pakt. Hoe gij uzelf durft zijn en anderen inspireert om dat ook te doen. Hoe gij met grote ogen naar alles in de wereld kunt kijken. Gij, Vander Veken, staat op 1 in mijn lijstje van dingen die ik te danken heb aan de media rollercoaster die de laatste vijf jaar waren. Zonder u, had het niet hetzelfde geweest. Zonder u, had ik het niet gekund. En zonder u, werd ik wanneer het even minder was, terug verliefd en dankbaar voor de schoonste job die we ooit deelden. En geloof mij, in 't echt zou ik uw veiligheid ook belangrijker vinden dan mijn eigen carrière. Mijn eigen leven zelfs. Ik zie u graag. En als uw kinderen dit ooit zien: uw moeder is de graafste vrouw die ik ken.

A post shared by Joy A. Thielemans (@joythielemans) on

Maar Moora beantwoordde Joys post volgens Peter Van de Veire net iets te droogjes. Ze schreef: ‘Oh DIE foto! Eigenlijk hebben wij toch al zot veel meegemaakt ze!! Damn ❤️️??’. Mooi, maar niet emo, dus gaf Peter haar nog een kans. En het spraakbericht raakte een gevoelige snaar bij Joy. Check de video!

❤❤❤ @joythielemans #thuisopéén

A post shared by MNM (@mnmbe) on

Meer over Joy:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.