Home Celebs Celeb News Joy Thielemans biedt fans blik achter de schermen van ‘Thuis’ in afscheidsvlogs

Joy Thielemans biedt fans blik achter de schermen van ‘Thuis’ in afscheidsvlogs

Joy Thielemans
Afbeelding: YouTube Joy Anna Thielemans
We weten al een tijdje dat Jana, oftewel Joy Anna Thielemans, dit seizoen uit ‘Thuis’ verdwijnt. Om afscheid te nemen, bewijsmateriaal van haar super leuke job te hebben voor haar kinderen én gewoon om te tonen dat het echt nergens beter is dan ‘Thuis’, vlogt Joy tijdens haar laatste weken op de set en zet ze het resultaat op haar YouTube-kanaal. En dat is een must watch voor alle fans van de soap.

Van kleine oogjes tot traantjes

Van haar slaapoogjes om half zeven ‘s morgens tot het moment waarop ze ontdekt dat haar make-upbakje nu al uit de kast verdwenen is –  want ‘weg is weg’ volgens schminkster Ellen – en de mopjes die ze uithaalt met bestie Moora: Joy toont echt alles in haar vlogs. En ze doet dat heel goed, voor een ‘beginneling’.

Voorlopig staan er nog maar twee filmpjes online, maar dat worden er ongetwijfeld snel meer. Oh ja, in de tweede video die ze afgelopen weekend postte, laat Joy al de eerste traantjes. Ooooh. 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wat nu?

Maar wat na die laatste weken, dagen, uren op de set? In haar afscheidsblog had Joy het al over reizen en die plannen zouden steeds concreter worden. ‘Ik ben van plan om in mijn eentje een wereldreis te maken. Ik zou heel graag naar Japan, Zuid-Afrika en Mexico reizen. Dat staat al lang op mijn bucketlist’, vertelt ze deze week in Story.

Al ligt er nog geen datum vast. ‘Ik weet dat ik het nú moet doen, want ik ben nog jong, heb geen kinderen en ben ook niet getrouwd. Niets houdt me hier nog tegenen ik wil zo graag een stukje van de wereld zien.’ Het is haar gegund!

Meer over Joy:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.