Home Celebs Celeb News Justin Bieber en Ariana Grande lanceren binnenkort single ‘Stuck With U’

Justin Bieber en Ariana Grande lanceren binnenkort single ‘Stuck With U’

En ze roepen fans op om mee te helpen aan de bijhorende muziekvideo!

Justin Bieber ariana grande
© Getty

Justin Bieber en Ariana Grande slaan eindelijk de handen in elkaar en lanceren hun gloednieuwe single ‘Stuck With U’. Daar zal ook een muziekvideo voor volgen, maar daarvoor willen ze de hulp inschakelen van hun fans en volgers.

De collab waar we allemaal jaren op hebben zitten wachten, komt er héél binnenkort eindelijk aan. Justin Bieber en Ariana Grande brengen op vrijdag 8 mei 2020 een collab getiteld ‘Stuck With U‘ uit. Volgens de ‘Yummy’-zanger is het een lied voor iedereen die momenteel niet naar het schoolbal kan gaan.

De opbrengsten worden gedoneerd aan de 1st Responders Children’s Foundation om beurzen te financieren voor kinderen van gezondheidswerkers, spoedeisende medische technici, paramedici, politieagenten en brandweerlieden die zich momenteel inzetten voor corona.

Maar dat is niet alles. Het is ook de bedoeling dat er een bijhorende muziekvideo wordt gelanceerd, en daarvoor schakelen Justin en Ariana hulp in van buitenaf. Ze roepen hun fans massaal op om vanuit hun kot een video te maken en het lied zo helemaal rond de lockdown te doen draaien.

#stuckwithu

De bedoeling is dat je jezelf, in je eentje of met wie je in quarantaine zit, filmt terwijl je danst, plezier maakt, een mooie jurk aantrekt en dat alles op de instrumentale versie van ‘Stuck With U’. Dat fragment vind je op stuckwithu.com. Als je klaar bent, upload je je video via Twitter en vergeet zeker de hashtag #stuckwithu niet.

Fans hopen al sinds de verschijning van Justin Bieber en Ariana Grande samen op Coachella vorig jaar, waar Justin nieuwe muziek aankondigde, op een collab tussen de twee artiesten. En die gebeden zijn eindelijk verhoord.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.