Home Celebs Celeb News Justin Bieber over Billie Eilish: ‘Als ze me ooit nodig heeft, zal...

Justin Bieber over Billie Eilish: ‘Als ze me ooit nodig heeft, zal ik er zijn voor haar’

De Canadese zanger wil de 'Bad Guy'-zangeres beschermen tegen de druk die de muziekindustrie met zich meebrengt.

Justin Bieber
© Getty

Justin Bieber was onlangs te gast bij Zane Lowe voor een interview over zijn gloednieuwe album ‘Changes’. Daarin werd de ‘Yummy’-zanger gevraagd naar zijn ontmoeting met Billie Eilish en hij had heel wat te zeggen over het jonge talent.

Justin Bieber en Billie Eilish ontmoetten elkaar vorig jaar voor het eerst op Coachella. Niet lang daarna sloegen de twee artiesten de handen in elkaar en lanceerden ze samen een nieuwe versie van Billie’s hit ‘Bad Guy.

Nu vertelde Justin in een interview met Zane Lowe voor Apple Music over zijn ontmoeting met Billie en wat er door hem heen ging toen. ‘Ik wilde het moment beschermen. We weten nooit hoeveel kansen we zullen krijgen met iemand. Ik krijg tranen in mijn ogen als ik eraan terugdenk. Je weet het nooit. Ik wil dat ze een goed voorbeeld is.’

Beschermend tegenover Billie

Wanneer Zane aan Justin vraagt of hij beschermend tegenover het 18-jarige talent staat, betrekt hij er zijn eigen ervaring als jonge artiest bij: ‘Ja, ik voel me zeker beschermend tegenover haar. Het was moeilijk voor mij om zo jong te zijn en deel uit te maken van de industrie en niet weten bij wie ik terechtkon. Iedereen vertelde mij dat ze van mij houden, maar keerden mij in een seconde de rug toe. Het is moeilijk. Ik wil dat ze weet dat ze op mij kan rekenen, maar ik ga mezelf nooit dwingen om een band te hebben met haar. Ik wil dat het natuurlijk gebeurt. Dus ik laat haar haar ding doen en als ze mij ooit nodig heeft, zal ik er voor haar zijn. Maar ik koester die momenten, want mensen nemen zo’n ontmoetingen voor lief. Ik wil haar gewoon beschermen. Ik wil niet dat ze doorstaat wat ik heb meegemaakt. Dat wens ik niemand toe. Dus als ze mij ooit nodig heeft, ben ik maar een telefoontje verwijderd.’ Benieuwd naar wat de Canadese popster nog allemaal te zeggen had? Bekijk het volledige interview hieronder.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.