Home Celebs Celeb News Maakt Justin Bieber vanaf nu enkel nog christelijk verantwoorde muziek?

Maakt Justin Bieber vanaf nu enkel nog christelijk verantwoorde muziek?

Justin wil duidelijk van zijn bad boy-imago af.

Justin Bieber
Foto: Instagram @justinbieber

Justin Bieber is het duidelijk beu om als bad boy gezien te worden. Het lijkt wel alsof de zanger er alles aan doet om van dat kwalijke imago af te raken. Zo zou hij zelfs enkel nog christelijk verantwoorde liedjes maken… Say what?!

Wij vinden dat iedereen vrij is om te geloven waarin hij of zij wil. Justin Bieber is blijkbaar christelijk, en volgens een anonieme bron neemt hij het geloof zeer serieus: ‘Hij is altijd al religieus geweest, maar de laatste twee jaar heeft hij het christendom écht herontdekt.’ De zanger zou inmiddels ook wekelijks naar de kerk gaan.

Christelijke muziek 

Bieber gaat nog een stapje verder met zijn geloof, want vanaf nu zou hij enkel nog muziek maken die binnen de waarden en normen van de christelijke kerk passen. Zijn nieuwe album zal helemaal in het teken staan van ‘spiritualiteit’. Geen teksten over seks, alcohol of drugs meer voor Justin, dus…

Toch vragen wij ons stiekem af hoe strikt hij is in zijn geloofsovertuiging. Een tijdje geleden raakte namelijk bekend dat het over en uit is met Selena Gomez, en kort daarna kwam de fuckboy in hem naar boven. Hij probeerde zijn ex-liefje namelijk jaloers te maken.

Wij zijn alvast razend benieuwd naar Justins nieuwe album, al hopen we stiekem dat we daar geen gospel of evangeliemuziek op terugvinden.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.