Home Celebs Celeb News Justin Bieber: ‘Ik kan echt niet naar de muziek van The Weeknd...

Justin Bieber: ‘Ik kan echt niet naar de muziek van The Weeknd luisteren’

Justin Bieber
Foto: Instagram @justnbieber
Vorige week diste Justin Bieber zijn ex Selena Gomez al door te zeggen dat ze haar nieuwe vriendje The Weeknd voor de aandacht gebruikt. Nu gaat Biebs nog een stap verder en breekt hij Abels muziek af. We zijn benieuwd wat Sel hierop te zeggen zal hebben… Auwtch!

Justin Bieber is duidelijk niet blij voor ex-girlfriend Selena Gomez en haar new bae The Weeknd. Volgens geruchten neemt hij zelfs wraak door weer met Kourtney Kardashian op te trekken, omdat hij weet dat Selena dat haar. Nu gaat de ‘Love Yourself‘-zanger zelfs zo ver dat hij publiekelijk laat weten wat hij van The Weeknds muziek vindt. En het is niet positief. De Canadese zanger werd door een paparazzo één vraag gesteld: ‘Ben je in staat om naar een liedje van The Weeknd te luisteren?’. Biebs antwoord? ‘Nee, ik kan niet luisteren naar een The Weeknd-liedje’. Toen dezelfde paparazzo vroeg waarom, antwoordde hij gewoon dat die ‘wack’ – slang voor slecht is. Daarna stapte hij in zijn auto en reed weg. Bekijk het fragment zelf hieronder.

Bad blood

Oh my god. Nu is het wel duidelijk hoe Justin Bieber zich voelt over Selena’s nieuwe relatie! In het verleden werd hij wel vaker gevraagd naar zijn mening over haar vriendjes. Ook over The Weeknd liet de paparazzi hem niet met rust de afgelopen week, maar hij bleef zwijgen. Tot nu. Blijkbaar is de Canadese zanger er klaar voor om te reageren en eerlijk en publiekelijk zijn mening te geven over de ‘Starboy‘-zanger. Als er nog geen bad blood was tussen de twee zal dat nu wel snel veranderen. We zijn benieuwd hoe Selena en haar bae zullen reageren!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.