Home Celebs Celeb News TikTok denkt dat Justin Bieber met ‘Ghost’ afscheid neemt van Selena Gomez

TikTok denkt dat Justin Bieber met ‘Ghost’ afscheid neemt van Selena Gomez

We snappen van waar de link komt!

justin bieber ghost
© Getty

Justin Bieber liet vorige week zijn zesde studioalbum ‘Justice’ op de wereld los. Daarop is onder andere het lied ‘Ghost’ te horen, wat volgens fans op TikTok een afscheid is van zijn ex Selena Gomez.

Justin Bieber is ondertussen al sinds september 2018 gelukkig getrouwd met het 24-jarige model Hailey Bieber. Daarvoor had hij jarenlang een knipperlichtrelatie met Selena Gomez, tot het koppel in maart 2018 een pauze nam om dan later er officieel een punt achter te zetten. We zijn nu meer dan twee jaar verder en volgens fans op TikTok is Justins nieuwe lied ‘Ghost’ een boodschap voor zijn ex Selena.

TikTokker @maryamalrazooqi deelde onderstaande compilatie van Selena’s ‘Ghost Of You’ en Justins ‘Ghost’. En schreef als caption ‘Ghost was Justins afscheid van Selena’. In het nummer dat de zangeres in samenwerking met The Scene in 2010 uitbracht – het jaar waarin de geruchten rond hun relatie volop de ronde deden – zingt ze ‘But I don’t think I’ll ever break through, the ghost of you‘.  Justin zingt in ‘Ghost’ dan weer: ‘If I can’t be close to you, I’ll settle for the ghost of you, I miss you more than life (More than life)‘.

@maryamalrazooqiShit😳💔!!!!!! #Jelena #Ghost #JustinBieber #Justice #SelenaGomez #Selena #Justin Ghost was Justin’s goodbye to Selena.. 💔♬ original sound – Maryamalrazooqi

Toeval

Toch lijkt deze link louter toeval te zijn. Op de dag dat zijn album uitkwam, werd er op de Britse Vogue een interview met Justin Bieber gepubliceerd waarin hij uitlegt dat het nummer over verlies gaat, maar niet op de manier dat men zal denken.

‘Het gaat over verliezen waar je van houdt. En ik weet dat veel mensen dat hebben meegemaakt. Ik weet dat dit een heel uitdagend jaar is geweest waar we geliefden en ook relaties hebben verloren. Het zegt: “Als ik niet dichtbij je kan komen, neem ik genoegen met de geest van jou.” Dat is van toepassing op deze quarantainesituatie. We verbinden ons niet op dezelfde manier.’ Volgens Justin heeft het ons in staat gesteld om enkel echt de herinneringen te hebben. ‘Ik hoop dat het je hart op de een of andere manier vult met vreugde of troost.’

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.