Home Celebs Celeb News ZIEN: Justin Bieber geeft het allerbeste antwoord op de vraag hoeveel kinderen...

ZIEN: Justin Bieber geeft het allerbeste antwoord op de vraag hoeveel kinderen hij wil

De 'Yummy'-zanger was onlangs te gast bij 'The Ellen Show' voor een spelletje 'Burning Questions'.

Justin Bieber
© Getty

Justin Bieber was onlangs te gast bij Ellen DeGeneres voor een spelletje ‘Burning Questions’. Daar beantwoordde de ‘Yummy’-zanger tal van persoonlijke vragen, waaronder ook de vraag hoeveel kinderen hij wil later. En daar had hij het perfecte antwoord op.

Ellen DeGeneres nodigde Justin Bieber uit tijdens ‘The Ellen Show‘ en stelde hem daar enkele prangende vragen. De Canadese popster vertelt onder andere over het beste cadeau dat hij heeft gekregen voor zijn 26ste verjaardag, of hij zijn snor nog terug zal laten groeien en op welk lichaamsdeel hij het meeste trots is.

Enkele van de vragen gaan uiteraard ook over Hailey Bieber. Zo vraagt Ellen naar wat Justins vrouw ruikt. Blijkbaar naar Ariana Grande’s parfum! ‘Het is een lekkere geur. Bloemig en fruitig’, aldus Bieber. De zanger verklapt ook wanneer hij zijn vrouw het meeste irriteert en dat antwoord zal je waarschijnlijk verrassen.

Hoeveel kinderen

Maar niet meer dan zijn Justins antwoord op de vraag hoeveel kinderen hij later wil. Daarop geeft hij namelijk het perfecte antwoord: ‘Het is Haileys beslissing, want het is haar lichaam’, aldus de ‘Yummy‘-zanger. Benieuwd welke vragen Justin Bieber nog allemaal beantwoordt? Je ziet het hieronder.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.