Home Celebs Celeb News Justin Bieber brengt nieuw lied ‘Hold On’ en bijhorende videoclip uit

Justin Bieber brengt nieuw lied ‘Hold On’ en bijhorende videoclip uit

'Muziek is een geweldige manier om elkaar eraan te herinneren dat we niet alleen zijn.'

justin bieber hold on
© Justin Bieber via YouTube

Justin Bieber brengt op 19 maart zijn nieuw album ‘Justice’ uit. Daar geeft hij al een voorsmaakje van door zijn nieuwe nummer ‘Hold On’ én de bijhorende videoclip te droppen.

‘Justice’ zal het zesde studioalbum zijn dat Justin Bieber uitbrengt. De Canadese popster kondigde eind februari aan dat we dat album op 19 maart kunnen verwachten. Daarop zullen volgens Billboard onder andere ‘Anyone’ en zijn samenwerkingen ‘Holy’ met Chance the Rapper’ en ‘Lonely’ met Benny Blanco staan.

Justin onthulde vorige week nog de titel en cover van zijn nieuw album en vertelde onder andere het volgende over ‘Justice’: ‘Mijn doel is om muziek te maken die troost biedt, om liedjes te maken waarin mensen zich herkennen en zich mee kunnen verbinden zodat ze zich minder alleen voelen. Lijden, onrecht en pijn kunnen mensen hulpeloos doen voelen. Muziek is een geweldige manier om elkaar eraan te herinneren dat we niet alleen zijn.’

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Justin Bieber (@justinbieber)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Hold On

Nu krijgen we ook al het vierde nummer dat op zijn album zal staan te horen: ‘Hold On’. Justin liet deze ochtend zijn nieuw lied op YouTube in première gaan met een bijhorende videoclip waarin de 27-jarige zanger op een motor rijdt. Met ‘Hold On’ zet hij zijn boodschap van hierboven kracht bij met lyrics zoals ‘I need you to hold on‘ en ‘You know you can call me if you need someone‘.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.