Home Celebs Celeb News Justin Bieber: ‘Instagram is des duivels’

Justin Bieber: ‘Instagram is des duivels’

Justin Bieber
Foto: PHOTO NEWS
Het ziet er niet naar uit dat Justin Bieber (22) snel zal terugkeren naar Instagram. Tijdens een concert in Londen twee dagen geleden sprak de Canadese zanger het publiek toe en noemde hij het socialemediaplatform ‘des duivels’. 

Zoals je hier al kon lezen, verwijderde Justin Bieber afgelopen zomer zijn account op Instagram. Wij dachten eerlijk gezegd dat de Canadese popzanger snel zou terugkeren naar het socialemediaplatform, maar intussen is het december en blijft Bieber volharden in de boosheid.

De aanleiding van zijn drastische beslissing, zou de vele negatieve commentaar zijn die Justin kreeg nadat hij enkele foto’s van zijn nieuwe vriendin Sofia Richie (18) op Instagram postte. De twee vormen intussen niet langer een koppel, maar het kwaad was geschied.

‘Instagram is de hel’

Eergisteren vroeg Bieber tijdens een concert in Londen aan zijn fans of ze graag wilden dat hij zijn terugkeer maakte naar Instagram. Het publiek gilde volmondig ‘ja’, waarna de ‘Sorry’-zanger verkondigde dat hij het socialemediaplatform ‘des duivels‘ vindt. ‘Ik denk dat de hel Instagram is. Ik ben er zo’n 90% zeker van.’, vertelde hij verder nog. ‘We gaan naar de hel en worden opgesloten in de server van Instagram.’ Het publiek was duidelijk gechoqueerd door deze harde woorden. Maar kort daarna zei Justin: ‘Ik weet niet waarover ik het heb’.

Bekijk zijn volledige uitleg hieronder.

https://www.youtube.com/watch?v=9eCSPwnt4uA

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.