Home Celebs Celeb News ZIEN: Justin Bieber leert James Corden de ‘Yummy’-choreografie tijdens ‘Carpool Karaoke’

ZIEN: Justin Bieber leert James Corden de ‘Yummy’-choreografie tijdens ‘Carpool Karaoke’

Justin laat ook zijn beste 'How you doin'?' van Joey én 'Smelly Cat' van Phoebe horen uit 'Friends'.

Justin Bieber carpool karaoke
© The Late Late Show with James Corden

Justin Bieber heeft zich na jaren nog eens gewaagd aan een nieuwe ‘Carpool Karaoke’ met James Corden. En we moeten zeggen: de Canadese zanger en de presentator lijken het nóg leuker te hebben dan de eerstetweede en zelfs derde keer dat ze samen in de auto zaten.

Bij de comeback van Justin Bieber horen niet alleen een gloednieuw album, tour en documentaire, maar ook een nieuwe ‘Carpool Karaoke‘, zo blijkt! De ‘Yummy‘-zanger stapte nog eens in de auto bij James Corden. En geloof ons als we zeggen dat dit het beste is wat je vandaag zal zien.

‘Yummy’-choreografie

Tijdens ‘Carpool Karaoke’ zingen Justin en James niet alleen enkele hits van de popster, zoals ‘Love Yourself‘ en ‘Intentions‘. Justin leert ook de ‘Yummy’-choreografie aan James, ze doen een potje armworstelen, Justin laat zijn beste versie van het zinnetje ‘how you doin‘ van Joey uit ‘Friends‘ horen, de popster en de presentator zingen samen ‘Smelly Cat‘ van Phoebe uit ‘Friends’, Justin vertelt over zijn huwelijk met Hailey Bieber en nog zoveel meer!

In de video vertelt Justin Bieber zelfs dat hij op zijn trouwfeest ‘One Less Lonely Girl‘ heeft gezongen voor zijn kersverse vrouw. Ja hoor, hetzelfde lied dat hij ooit voor Selena Gomez zong op het podium. Maar de reden waarom Justin het voor Hailey zingt, is te romantisch voor woorden.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.