Home Celebs Celeb News OMG: Justin Bieber kondigt tijdens Coachella nieuw album aan

OMG: Justin Bieber kondigt tijdens Coachella nieuw album aan

Met Ariana Grande naast hem op het podium bracht de zanger ook zijn nummer 'Sorry'.

Justin Bieber
© Kevin Mazur via Getty

Afgelopen weekend was het alweer het tweede en laatste weekend van Coachella. En daar kwam Justin Bieber met een grote verrassing. De ‘Sorry’-zanger zou namelijk binnenkort met een gloednieuw album komen.

Terwijl Justin Bieber een maand geleden op Instagram nog zei dat hij binnenkort niet met nieuwe muziek komt, en dat hij aan zijn mentale gezondheid wil werken, heeft hij zichzelf nu tegengesproken. Tijdens het tweede weekend van Coachella riep Ariana Grande de zanger op het podium om zijn lied ‘Sorry’ te brengen. En tijdens zijn speech voor het optreden verklapte Justin dat hij binnenkort wél met een nieuw album komt. Omg!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Justin Biebers allerlaatste album ‘Purpose’ dateert van 2015. Hij werkte in tussentijd wel samen aan nummers met DJ Khaled, David Guetta en Luis Fonsi. De zanger had ook al twee jaar niet meer opgetreden. Tot nu! Bekijk zijn comeback met ‘Sorry’ hieronder. We moeten je wel waarschuwen: Justin heeft het hele lied geplaybackt en niet zo goed. Hij moet er duidelijk nog wat in komen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.