Home Celebs Celeb News ZIEN: Justin Bieber zingt publiekelijk ‘Sexual Healing’ voor Hailey Baldwin

ZIEN: Justin Bieber zingt publiekelijk ‘Sexual Healing’ voor Hailey Baldwin

Al lijkt het model zich er een beetje ongemakkelijk bij te voelen...

Justin Bieber
© Photo News

In september zong Justin Bieber al ‘Cold Water‘ voor Hailey Baldwin en toen leek het model supertrots op hem. Nu bracht de zanger zijn vrouw alweer een serenade, maar dit keer stond ze er iets ongemakkelijker bij…

Tijdens hun bezoek aan Londen in september maakten Justin Bieber en Hailey Baldwin een stop aan Buckingham Palace. Daar bracht de Canadese zanger een akoestische versie van ‘Cold Water‘. Hailey stond hem toen vanaf de zijlijn te bewonderen.

Sexual Healing

Nu heeft Justin nog eens zijn zangtalenten boven gehaald terwijl hij en Hailey wachtten voor het Montage Hotel in Beverly Hills. Het hele gebeuren werd op camera vast gelegd. Uit het niets begint de Canadese zanger ‘Sexual Healing‘ van Marvin Gaye te zingen. Naast hen staat een man en Justin grijpt zelfs zijn hand. De man maakt er gretig gebruik van en neemt meteen een selfie met de popster en even later ook een met Hailey erbij. Daarna zingt én danst Justin gewoon verder!

Ongemakkelijk

In de video zien we dat Hailey Baldwin zich een beetje ongemakkelijk voelt en niet goed weet wat ze moet doen met zichzelf terwijl Justin zingt. Schaamt ze zich voor Justin of komt het door de titel van en de betekenis achter het lied? Who knows!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.