Home Celebs Celeb News Justin Bieber geeft met gloednieuwe single ‘Yummy’ een voorproefje van zijn album

Justin Bieber geeft met gloednieuwe single ‘Yummy’ een voorproefje van zijn album

Justin Bieber
© Getty

Een week nadat Justin Bieber zijn grote comeback aankondigde, staat zijn eerste single ‘Yummy’ eindelijk online. Al hebben we zo’n gevoel dat we dit liedje snel beu gehoord zullen zijn…

Justin Bieber trapt 2020 af met een gloednieuwe single ‘Yummy‘. En we zijn een klein beetje teleurgesteld… Het lied klinkt mooi, maar van een eerste single die zijn comeback moet voorstellen, hadden we wel verwacht dat de songtekst wat minder eentonig zou klinken. Buiten ‘yummy’ en ‘yeah babe’ zingt hij niet veel meer. Laten we hopen dat de rest van zijn album betere en vooral meer afwisselende lyrics heeft. Wanneer dat album zal verschijnen, is nog niet helemaal duidelijk.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Docuserie ‘Seasons’

Gelukkig hebben we ondertussen nog iets anders om naar uit te kijken. Op 27 januari lanceert Justin Bieber zijn docuserieSeasons‘ waarin de zanger zichzelf helemaal blootgeeft. De afleveringen zullen vanaf dan elke maandag en woensdag, Amerikaanse tijd, op YouTube verschijnen.

Hij praat onder andere over het moment dat hij besloot om zijn tour af te zeggen, maar ook over zijn nieuw album dat eraan komt. In de trailer die hij onlangs online gooide, zien we al enkele fragmenten, waaronder liefdevolle en vooral schattige momenten met vrouw Hailey Bieber.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.