Home Celebs Celeb News ZIEN: Justin Bieber loodst zich al kokhalzend door ‘Spill Your Guts or...

ZIEN: Justin Bieber loodst zich al kokhalzend door ‘Spill Your Guts or Fill Your Guts’

James heeft ook een dilemma voor Justin: eet een mierenyoghurt of laat je snor afscheren.

Justin Bieber
© Getty

Welk onderdeel van ‘The Late Late Show with James Corden’ nog beter is dan ‘Carpool Karaoke’? ‘Spill Your Guts or Fill Your Guts’! Dit keer speelt de presentator tegen niemand minder dan Justin Bieber en die moet enorm zijn best doen om niet over te geven.

Het concept van ‘Spill Your Guts or Fill Your Guts‘ is heel simpel: beantwoord de vraag eerlijk of eet iets smerigs van op de tafel. Meestal is het een mix van eerlijk zijn en vragen overslaan en dat is ook bij het partijtje tussen Justin Bieber en James Corden niet anders.

Nog voor Justin moet beginnen aan het spel ziet hij het al niet meer zitten, want zelfs de geuren die hij ruikt zijn volgens hem al erg genoeg. En dat gevoel neemt alleen maar toe als James de vieze dingen, zoals vogelspeeksel, stierenpenis, mierenyoghurt en kabeljauwsperma, die allemaal op tafel gepresenteerd zijn één voor één overloopt. De presentator vindt er dan ook niets beters op dan zijn eigen versie van Justins liedje ‘Yummy‘ te beginnen zingen. Waarop de popster alleen maar kan zeggen ‘Waarom ben ik hier?’.

Gevoelige maag

Justin Bieber heeft duidelijk een gevoelige maag, want we hebben nog maar weinig deelnemers zo zien kokhalzen als hem. Op de vraag ‘Welk land heeft de ergste fans’ weigert hij te antwoorden en drinkt/eet hij iets heel pikants van op tafel. Met de vraag ‘Rangschik Haileys bekende vriendinnen van favoriete naar minst favoriete’ heeft de popster dan weer geen probleem. James sluit eindelijk het spel af met een groot dilemma voor Justin: eet een mierenyoghurt of laat je snor afscheren. Benieuwd wat de Canadese popster heeft gekozen? Je ziet het hieronder.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.