Home Celebs Celeb News LOVE IS IN THE EAR: Justin Bieber geeft op Valentijnsdag een TikTok-concert

LOVE IS IN THE EAR: Justin Bieber geeft op Valentijnsdag een TikTok-concert

Daar zal hij zijn album 'Journals' uit 2013 live brengen.

justin bieber tiktok-concert
© Getty

Justin Bieber legt zijn fans op valentijn in de watten. Hij geeft namelijk op de meest romantische dag van het jaar een concert op TikTok. Daar zal hij voor de allereerste keer zijn album ‘Journals’ uit 2013 live brengen.

Aanstaande zondag 14 februari op Valentijnsdag gaat Justin Bieber live op TikTok om voor de allereerste keer zijn derde studioalbum ‘Journals’ in concert te brengen. Dat kondigde de 26-jarige zanger zelf aan via Instagram. ‘See you on Valentine’s Day :)‘ staat er onder de post te lezen.

Wie live wil meevolgen, moet er wel iets voor over hebben: slaaptekort! Justin gaat namelijk zondagavond om 18u pacifische tijd live. Wat wil zeggen dat het concert bij ons negen uur later, om 3u ‘s nachts (dus eigenlijk maandagochtend) plaatsvindt. Wie dat er toch niet voor over heeft of wie romantische plannen heeft op valentijn, heeft geluk, want het ‘Journals’-concert wordt de volgende dag 15 februari om 11u ‘s morgens opnieuw uitgezonden, en zal dus bij ons om 20u ‘s avonds te zien zijn.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Justin Bieber (@justinbieber)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.