Home Celebs Celeb News Justin Bieber onthult dat hij lijdt aan de ziekte van Lyme

Justin Bieber onthult dat hij lijdt aan de ziekte van Lyme

'Alles wordt uitgelegd in mijn docuserie. Je zal zien wat ik bestreden en overwonnen heb.'

Justin Bieber
© Getty

We moeten toegeven, het is ons ook niet ontgaan dat Justin Bieber er al beter heeft uitgezien. Nu heeft de ‘Yummy’-zanger zopas onthuld wat er precies aan de hand is met hem. Blijkbaar werd onlangs de ziekte van Lyme bij hem vastgesteld. Dat onthulde hij aan TMZ.

Ziekte van Lyme of Lyme Borreliose wordt veroorzaakt door de Borrelia-bacterie en kan je krijgen door de beet van een teek. De ziekte verloopt in drie fasen en heeft gevolgen zoals moeheid, pijn en huidsymptomen. Maar Justin Bieber is positief ingesteld. In een Instagrampost schreef hij over de ziekte die hij aan het bestrijden is.

Lyme en klierkoorts

‘Terwijl veel mensen bleven zeggen dat Justin Bieber er slecht uitziet, en aan de meth zit en zo, beseften ze niet dat onlangs de ziekte van Lyme bij mij werd vastgesteld. En dat is niet alles. Ik had ook een serieuze aanval van chronische mono (klierkoorts), wat invloed had op mijn huid, brein, energie en gezondheid over het algemeen. Dit zal verder uitgelegd worden in mijn docuserie die binnenkort op YouTube staat. Je zal alles zien wat ik bestreden en overwonnen heb. Het zijn een paar zware jaren geweest, maar de juiste behandeling krijgen dat zal helpen deze tot zover ongeneeslijke ziekte te behandelen en ik zal terugkomen, beter dan ooit, zonder pet’, aldus de Canadese zanger op Instagram.

Docuserie ‘Seasons’

Justin Biebers docuserie ‘Seasons‘ gaat op 27 januari van start op YouTube. De zanger deelde eerder al een trailer en daarin zien we hoe hij zich helemaal blootgeeft.

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.