Home Celebs Celeb News WTF? Justin Bieber zingt ‘Despacito’ en het is SUPER GÊNANT

WTF? Justin Bieber zingt ‘Despacito’ en het is SUPER GÊNANT

Foto: Reporters
Een tijdje geleden bracht Justin Bieber samen met de Spaanstalige artiesten Luis Fonsi en Daddy Yankee ‘Despacito’ uit, nu al dé zomerschijf van 2017. Samen met de hele wereld waren wij onder de indruk van het Spaanse gezang van Biebs, maar dat lijkt nu volledig onterecht. Tijdens een optreden blijkt dat hij de woorden van het lied helemaal niet kent. Om nog maar te zwijgen van het verschrikkelijke kattengejank dat hij produceert…

‘Dorito!’

‘Despacito’ was al een grote hit in Latijns-Amerika toen Luis Fonsi en Daddy Yankee besloten Justin Bieber te vragen om een stukje te zingen. En bam, ze hebben een wereldhit van formaat te pakken. Biebs klinkt dan ook enorm sexy wanneer hij z’n Spaans stukje zingt, maar laat ons die fantasie snel doorprikken: de ‘Sorry’-zanger kan geen Spaans en hij zingt bovendien niet altijd even zuiver. Dat bewijst een video van een optreden van Bieber in een of andere club die het internet rondgaat.

Biebs zingt het enige woord dat hij kent – ‘Des-pa-cito!’ – vrolijk en enorm vals mee, maar begint dan te freestylen. Hij zingt letterlijk: ‘I don’t know the words so I’ll say poquito, I don’t know the words so I’ll say Dorito!’. Daarna probeert hij het publiek in zijn plaats te doen zingen, maar die hebben er weinig zin in. Of ze zijn zo stomverbaasd door de gênante situatie dat ze niets kunnen uitbrengen. Heel pijnlijk om naar te kijken.

Natuurlijk weten we dat Justin kan zingen en hij zal ‘Despacito’ ook wel zelf ingezongen hebben, maar het blijft fout om als artiest zo met de pet te gooien naar een optreden. Een paar dagen ervoor deed hij trouwens hetzelfde in de club 1 Oak in Las Vegas. Daar zong hij zelfs ‘bla bla blaaaa’. Herpak je, Biebs. En leer je tekst.

Meer celeb news:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.