Home Celebs Celeb News ZIEN: Kendall Jenner vraagt aan Harry Styles welke liedjes over haar gaan...

ZIEN: Kendall Jenner vraagt aan Harry Styles welke liedjes over haar gaan in ‘Spill Your Guts’

De 'Lights Up'-zanger laat het supermodel dan weer de Kardashian-clan ranken van beste naar slechtste ouder.

kendall jenner
© Getty

Kendall Jenner heeft zich voor een tweede keer laten overhalen om mee te spelen aan ‘Spill Your Guts or Fill Your Guts’ tijdens ‘The Late Late Show with James Corden’. Dit keer doet ze dat niet met James Corden, maar wel met haar ex Harry Styles! En je kan je vast wel voorstellen welke grappige scenario’s dat oplevert.

Het principe van het spel ‘Spill Your Guts or Fill Your Guts‘ is simpel: beantwoord de vraag eerlijk of eet iets ranzig als je weigert. Dit keer op het menu? Zalmsmoothie, de penis van een stier, een trifle van insecten, het sperma van een kabeljauw, kwal, gigantische waterschorpioen, advocaat van 1.000 jaar oud en gelei van koeienbloed en varkenstong.

Liedjes over Kendall

Het spel wordt gewoonlijk gespeeld door James Corden met een celebrity, maar dit keer zijn twee celebs te gast: ex-lovers Kendall Jenner en Harry Styles! Er lijkt geen bad blood te zijn tussen het duo, want ze kunnen gewoon met elkaar lachen. Het wordt pas echt hilarisch als de vraag komt welk lied Harry heeft geschreven over het supermodel en of hij ooit al een aflevering van ‘Keeping Up With The Kardashians‘ heeft gezien. Kendall moet dan weer de vraag beantwoorden wie de beste en de slechtste mama of papa is van de Kardashian-clan.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.