Home Celebs Kendall Jenner bevestigt relatie met Devin Booker via Instagram Stories

Kendall Jenner bevestigt relatie met Devin Booker via Instagram Stories

Zo'n schattige foto!

kendall jenner relatie
© Getty

Kendall Jenner (25) is een pro in haar relaties onder de radar te houden. Toch koos ze er eindelijk voor om haar huidige vriend te delen met de wereld. Voor valentijn postte ze een foto op haar Instagram Stories en daarmee bevestigt ze de geruchten dat ze een relatie heeft met Devin Booker (24).

De Kardashians en Jenners delen dan misschien wel veel met de wereld en sociale media, maar niet alles. Zo is er onder andere één ding dat Kendall Jenner koste wat kost privé wil houden: haar liefdesleven. Ze staat erom bekend daar weinig over te lossen en daar gaf ze in het verleden ook zelf een uitleg voor. In 2019 – toen ze nog samen was met Ben Simmons – vertelde ze aan Vogue Australië dat ze geleerd heeft van hoe haar zussen met de aandacht omgingen. ‘Voor mij zijn veel dingen heel speciaal en heilig, zoals mijn vrienden en relaties, en persoonlijk denk ik dat het alles veel rommeliger maakt door dingen naar het publiek te brengen.’

Wit hartje

Toch blijft ze ook maar een verliefde jonge vrouw en soms wil je gewoon je liefde voor die ene persoon delen met de hele wereld. Kendall postte afgelopen weekend op haar Instagram Stories dan ook een schattige foto van haar en haar lief Devin Booker voor Valentijnsdag en zette er een wit hartje bij. Ook Devin zou volgens People twee foto’s op zijn verhaal geplaatst hebben en daarbij een oranje hartje geschreven hebben.

De geruchten dat het model en de NBA-basketspeler een koppel zijn, doen volgens het tijdschrift al sinds april de ronde toen ze samen op roadtrip van Arizona naar Los Angeles gingen. Toch had nog geen van beiden de relatie bevestigd aan het publiek, tot nu dus. Volgens een bron van People is ook Kendalls familie helemaal gek op Devin: ‘Haar familie vindt hem geweldig. Hij was zelfs uitgenodigd voor Kims 40ste verjaardag in Tahiti.’ De bron bevestigde ook dat het dik aan is tussen het koppel: ‘Wat eerst een leuke hookup leek, is nu een relatie. Ze zijn exclusief.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.